mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
emwu bez otwarcia tego forum i bez tego co napisalysmy nie bylo by tej przyjani ... kto wie kogo jeszcze los nam tu podrzuci ??!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojojoj musze szybciutko cos sprostowac bo zaraz wyjdzie na to ze ja glupiutka nie wiem jak wielki i gleboki jest internet.
W swoim zyciu udzielalam sie na 3 forach.
1) kiedy budowalam dom
2) kiedy zaszlam w ciaze
3) kiedy szukalam lekarza , ktory wykona moja operacje pl.
Za kazdym razem wchodzilam na te fora w celu ogolnie biorac informacyjnym.
Nie mam nic do ukrycia. Kompletnie nic. Zyje bez wiekszych tajemnic i z reguly jestem osoba otwarta. Jak same widzicie nawet w niku mam wstawiona swoja twarz. Wiem jaka jest odpowiedzialnosc za slowa , ktore piszemy i ja latwo jest nas gdziekolwiek znalezc jesli komus zalezy.
Moj punkt glowny w moich argumentach byl taki ze dopuki pisalam w forach o czysto tematycznych sprawach nikomu tak naprawde nie zalezalo na tym zeby mnie poznac. Nikt mnie nigdzie nie szukal i nikogo nie obchodzilo kim jest ta emwu co kladzie czarna dachowke na domu albo ta emwu co przytyla 10 kg to 7 miesiaca albo ta emwu co ja blizna swedzi.
Jednak jesli jedno z tych forow przybralo (dla mnie) forme przyjacielskich spotkan gdzie odnalazlam mile -bratnie dusze i zaczelam pisac o tym gdzie i kiedy jade na wakacje, jak sie czuje, jakie jest moje podejscie do malzenstwa czy maciezystwa, o smiesznych sytuacjach z dnia o problemach kolezanek - nagle ktos sie zaczyna moja osoba inetersowac i ma ogromna ochote zobaczyc kto sie pod tym nikiem kryje.
I o to wlasnie mi chodzi.
Jak juz napisalam - generalnie nie mam nic do ukrycia ale drazni mnie ze ktos interesuje sie mna bardziej niz samym tematem
wiem - to jest konsekwencje tego co pisze na forum
dlatego biorac odpowiedzialnosc za swoje slowa powinnam zdecydowanie splycic moje wypowiedzi.
Zaczne wiec pisac o maxie i jego rozwoju.
A na ploteczki powinnam przejsc na gg.
Ale czy wedy nasza "inetrentow przyjazn" bedzie taka sama?
O to mi chodzilo , kiedy zaglosowalam na tak.
Chcialabym zachowac glebszy charakter naszego forum na jaki ewoluowal przez ostatni rok. Glebszy charakter oznacza wzbudzanie zainteresowania osob postronnych naszym realnym wizerunkiem. Lekarstwem na to jest tylko nie wzbudznie soba zainteresowania a wiec powierzchownosc.
kiedy sie zapisywalam do grudniowek nie spodziewalam sie tego.
A WIEC MALO NAS JEST NA ZAMKNIECIE BUUU ;P
TRUDNO no ale zauwazylam ze osoby nagle te co zadko sie pojawiaja prosze nagle sa tov taki moje przemyslenia ;p i nawet inny "obcy" maja cos do powiedzienia w tym temacie ...
Dzieki ci Boze za tak madry czyn !!!!!Mea jestes wielka!
jeszcze dodam krociutko.
Ze wszystkich argumentow w skrocie wynika -
-Nie chcesz zeby o Tobie cos wiedziano nie pisz za duzo.
-A ja chce byc otwarta i chce pisac wiecej i glebiej czyli gdzie mam pisac?
-A na zamknietym
-A zamkniety mi sie nie podoba bo jest tam kiepska forma graficzna
i stad sie zaczela cala dyskusja o zamknieciu grudniowek2009.
No właśnie mi o to samo chodzi. Uważam że jeszcze trochę powinnyśmy poczekać, na dzień dzisiejszy jestem na nie. Myślę że za jkiś czas zżyjemy się jeszcze bardziej i wtedy nie będzie takich obaw że się wykruszymyHmmm ciezka decyzja juz od paru dni nad tym mysle. No wiec jezeli chodzi o album to jestem jak najbardziej za zamknieciem, co do glownego nie mglam sie zdecydowac ale jednak postanowilam ze jestem na NIE poniewaz po przeczytaniu tych wszystkich uzasadnien zaczelam sie obawiac ze moze rzeczywiscie po zamknieciu z czasem bedziemy sie wykruszac, bedzie nas coraz mniej i jakos tak to wszystko sie skonczy... moze tak by nie bylo ale wole nie ryzykowac jak bede miala jakis problem albo bede chciala cos waznego napisac to przeskocze na zamkniety i napisze posta kobitki wskakujcie na zamkniety i tyle Nowe fajne laseczki jak widac sie pojawiaja i zaczynaja pisac w sumie jak jakis psychol nas podczytuje i sie interesuje ktoras z nas widzi ta cala debate na temat zamknietego to stanalby na glowie zeby sie tam predzej czy pozniej dostac i na pewno by mu sie to udalo. No moze za jakis czas zmienie zdanie mozemy co pol roku robic taka sonde hehe chyba ze teraz zostanie podjeta decyzja o zamknieciu oczywiscie zaakceptuje wszystko i bede pisac czy to na zamknietym czy otwartym a i nawet papeterie moge kupic i Wam listy slac hehe
ojojoj musze szybciutko cos sprostowac bo zaraz wyjdzie na to ze ja glupiutka nie wiem jak wielki i gleboki jest internet.
W swoim zyciu udzielalam sie na 3 forach.
1) kiedy budowalam dom
2) kiedy zaszlam w ciaze
3) kiedy szukalam lekarza , ktory wykona moja operacje pl.
za kazdym razem wchodzilam na te fora w celu ogolnie biorac informacyjnym.
Nie mam nic do ukrycia. Kompletnie nic. Zyje bez wiekszych tajemnic i z reguly jestem osoba otwarta. Jak same widzicie nawet w niku mam wstawiona swoja twarz. Wiem jaka jest odpowiedzialnosc za slowa , ktore piszemy i ja latwo jest nas gdziekolwiek znalezc jesli komus zalezy.
Moj punkt glowny w moich argumentach byl taki ze dopuki pisalam w forach o czysto tematycznych sprawach nikomu tak naprawde nie zalezalo na tym zeby mnie poznac. Nikt mnie nigdzie nie szukal i nikogo nie obchodzilo kim jest ta EMWU co kladzie czarna dachowke na domu albo ta EMWU co przytyla 10 kg to 7 miesiaca albo ta EMWU co ja blizna swedzi.
Jednak jesli jedno z tych forow przybralo (dla mnie) forme przyjacielskich spotkan gdzie odnalazlam mile -bratnie dusze i zaczelam pisac o tym gdzie i kiedy jade na wakacje, jak sie czuje, jakie jest moje podejscie do malzenstwa czy maciezystwa, o smiesznych sytuacjach z dnia o problemach kolezanek - NAGLE ktos sie zaczyna moja osoba inetersowac i ma ogromna ochote zobaczyc kto sie pod tym nikiem kryje.
I o to wlasnie mi chodzi.
Jak juz napisalam - generalnie nie mam nic do ukrycia ale drazni mnie ze ktos interesuje sie mna bardziej niz samym tematem
Wiem - to jest konsekwencje tego co pisze na forum
Dlatego biorac odpowiedzialnosc za swoje slowa powinnam zdecydowanie splycic moje wypowiedzi.
Zaczne wiec pisac o Maxie i jego rozwoju.
A na ploteczki powinnam przejsc na gg.
Ale czy wedy nasza "inetrentow przyjazn" bedzie taka sama?
O to mi chodzilo , kiedy zaglosowalam na TAK.
Chcialabym zachowac glebszy charakter naszego forum na jaki ewoluowal przez ostatni rok. Glebszy charakter oznacza wzbudzanie zainteresowania osob postronnych naszym realnym wizerunkiem. Lekarstwem na to jest tylko nie wzbudznie soba zainteresowania a wiec powierzchownosc.
Kiedy sie zapisywalam do grudniowek nie spodziewalam sie tego.
jeszcze dodam krociutko.
Ze wszystkich argumentow w skrocie wynika -
-Nie chcesz zeby o Tobie cos wiedziano nie pisz za duzo.
-A ja chce byc otwarta i chce pisac wiecej i glebiej czyli gdzie mam pisac?
-A na zamknietym
-A zamkniety mi sie nie podoba bo jest tam kiepska forma graficzna
i stad sie zaczela cala dyskusja o zamknieciu grudniowek2009.