reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Najpierw było mi obojętne ale teraz stwierdzam że jestem na nie. Może nie jakoś definitywnie ale myślę że to jednak za wcześnie. Może za rok, za pół.Rotacja jest niesamowita a myślę że wiele się też zmieni jak dziewczyny zaczną wracać do pracy, poczekajmy na to i zobaczmy ile nas zostanie.
Z tak praktycznie to jakoś tego nie widzę- jeśli teraz się zamkniemy to praktycznie nikt do nas nie dołączy. Szczerze- zaufacie komuś kto będzie pisał na watku o karminiu czy gotowaniu? Wątpię... Jeden watek zamknietuy już jest i może postarajmy się go ożywić? Teściowe, mężowie, problemy w pracy- o tym mozna tam pisać. Nie widzę sensu żeby ukrywac dyskusje o kupach, pogodzie, naszych leniach czy obiadach przed światem
Za to jestem za zamknięciem albumu- starałĸam się wrzucać jak najmniej zdjęć żeby nie było ich mnóstwo w internecie. Może zamknięcie albumu pozwoli mi zaufać bardziej....

jhestem na TAK bo...
-z gory sorki za bledy itd ale mam małą na kolanach ;p
wiec jestem za zamknieciem poniewaz nie dosc ze jestesmy ze soba juz chyba dosc zzyte ..to piszemy nie raz o rzeczach o ktorych nie chcialybysmy zeby inni wiedzieli.. absolutnie pomijam juz fakt co sie mi przytrafilo ..
mowicie ze jest watek zamkniety..no jest ale co ztego skoro malo kto tam zaglada?
badzmy szcezre ale gdy ktoras z nas ma jakis poblem / doła czy cos..to milej jej jst gdyjej problemem zajmujemy sie od razu ze tak powiem..a jak sie ktos wyzali na zamknietym tam to mozna bylo po tyg dopiero dostac odp i to od zaledwie 2/3 osob ;)

no badzmy szczere ale przy dzieciach nie kazda ma czas latac po kilku watkach..

no i w pelni zgadzam sie z maggie i emwu :).

no a jesli album ma byc zamkniety to zaczne wrzucac foty Majki ;p

Jestem zdecydpowanie na NIE. Nie udzielam się bardzo dużo, ale jednak. Jeśli wątek zostanie zamknięty, to praktycznie nie będę się mogła w ogóle udzielać, bo widzę, że te całe zaproszenia są tu wysyłane tylko do osób dużo się udzielających itd. Moja rada- nie piszcie osobistych rzeczy, jeśli boicie się zdemaskowanie. Jeśli chodzi o zdjęcia album może być jak dla mnie zamknięty, bo ja ich i tak nie oglądam. A skoro ktoś je kopiuje, to zamknijcie album i już.

jhestem na TAK bo...
wiec jestem za zamknieciem poniewaz nie dosc ze jestesmy ze soba juz chyba dosc zzyte ..to piszemy nie raz o rzeczach o ktorych nie chcialybysmy zeby inni wiedzieli.. absolutnie pomijam juz fakt co sie mi przytrafilo ..
mowicie ze jest watek zamkniety..no jest ale co ztego skoro malo kto tam zaglada?
badzmy szcezre ale gdy ktoras z nas ma jakis poblem / doła czy cos..to milej jej jst gdyjej problemem zajmujemy sie od razu ze tak powiem..a jak sie ktos wyzali na zamknietym tam to mozna bylo po tyg dopiero dostac odp i to od zaledwie 2/3 osob ;)

Ania, ale i to można rozwiązać- już nie raz było tak że dziewczyny pisały na zamkniętym jak miały problem i pisały na ogólnym ze na zamkniętym pojawiła się informacja. Odzew zasze był szybki. Moim zdaniem to dobre rozwiązanie

jhestem na TAK bo...

rownie dobrze mozna na glownym rzucic tekst "popatrzcie na zamkniety! pilne !!" reakcja bedzie na 200%

ojojoj musze szybciutko cos sprostowac bo zaraz wyjdzie na to ze ja glupiutka nie wiem jak wielki i gleboki jest internet.

W swoim zyciu udzielalam sie na 3 forach.
1) kiedy budowalam dom
2) kiedy zaszlam w ciaze
3) kiedy szukalam lekarza , ktory wykona moja operacje pl.

za kazdym razem wchodzilam na te fora w celu ogolnie biorac informacyjnym.
Nie mam nic do ukrycia. Kompletnie nic. Zyje bez wiekszych tajemnic i z reguly jestem osoba otwarta. Jak same widzicie nawet w niku mam wstawiona swoja twarz. Wiem jaka jest odpowiedzialnosc za slowa , ktore piszemy i ja latwo jest nas gdziekolwiek znalezc jesli komus zalezy.
Moj punkt glowny w moich argumentach byl taki ze dopuki pisalam w forach o czysto tematycznych sprawach nikomu tak naprawde nie zalezalo na tym zeby mnie poznac. Nikt mnie nigdzie nie szukal i nikogo nie obchodzilo kim jest ta EMWU co kladzie czarna dachowke na domu albo ta EMWU co przytyla 10 kg to 7 miesiaca albo ta EMWU co ja blizna swedzi.
Jednak jesli jedno z tych forow przybralo (dla mnie) forme przyjacielskich spotkan gdzie odnalazlam mile -bratnie dusze i zaczelam pisac o tym gdzie i kiedy jade na wakacje, jak sie czuje, jakie jest moje podejscie do malzenstwa czy maciezystwa, o smiesznych sytuacjach z dnia o problemach kolezanek - NAGLE ktos sie zaczyna moja osoba inetersowac i ma ogromna ochote zobaczyc kto sie pod tym nikiem kryje.
I o to wlasnie mi chodzi.
Jak juz napisalam - generalnie nie mam nic do ukrycia ale drazni mnie ze ktos interesuje sie mna bardziej niz samym tematem
Wiem - to jest konsekwencje tego co pisze na forum
Dlatego biorac odpowiedzialnosc za swoje slowa powinnam zdecydowanie splycic moje wypowiedzi.
Zaczne wiec pisac o Maxie i jego rozwoju.
A na ploteczki powinnam przejsc na gg.
Ale czy wedy nasza "inetrentow przyjazn" bedzie taka sama?

O to mi chodzilo , kiedy zaglosowalam na TAK.
Chcialabym zachowac glebszy charakter naszego forum na jaki ewoluowal przez ostatni rok. Glebszy charakter oznacza wzbudzanie zainteresowania osob postronnych naszym realnym wizerunkiem. Lekarstwem na to jest tylko nie wzbudznie soba zainteresowania a wiec powierzchownosc. :(
Kiedy sie zapisywalam do grudniowek nie spodziewalam sie tego.

Ostatnia edycja:
ojojoj musze szybciutko cos sprostowac bo zaraz wyjdzie na to ze ja glupiutka nie wiem jak wielki i gleboki jest internet.

W swoim zyciu udzielalam sie na 3 forach.
1) kiedy budowalam dom
2) kiedy zaszlam w ciaze
3) kiedy szukalam lekarza , ktory wykona moja operacje pl.

za kazdym razem wchodzilam na te fora w celu ogolnie biorac informacyjnym.
Nie mam nic do ukrycia. Kompletnie nic. Zyje bez wiekszych tajemnic i z reguly jestem osoba otwarta. Jak same widzicie nawet w niku mam wstawiona swoja twarz. Wiem jaka jest odpowiedzialnosc za slowa , ktore piszemy i ja latwo jest nas gdziekolwiek znalezc jesli komus zalezy.
Moj punkt glowny w moich argumentach byl taki ze dopuki pisalam w forach o czysto tematycznych sprawach nikomu tak naprawde nie zalezalo na tym zeby mnie poznac. Nikt mnie nigdzie nie szukal i nikogo nie obchodzilo kim jest ta EMWU co kladzie czarna dachowke na domu albo ta EMWU co przytyla 10 kg to 7 miesiaca albo ta EMWU co ja blizna swedzi.
Jednak jesli jedno z tych forow przybralo (dla mnie) forme przyjacielskich spotkan gdzie odnalazlam mile -bratnie dusze i zaczelam pisac o tym gdzie i kiedy jade na wakacje, jak sie czuje, jakie jest moje podejscie do malzenstwa czy maciezystwa, o smiesznych sytuacjach z dnia o problemach kolezanek - NAGLE ktos sie zaczyna moja osoba inetersowac i ma ogromna ochote zobaczyc kto sie pod tym nikiem kryje.
I o to wlasnie mi chodzi.
Jak juz napisalam - generalnie nie mam nic do ukrycia ale drazni mnie ze ktos interesuje sie mna bardziej niz samym tematem
Wiem - to jest konsekwencje tego co pisze na forum
Dlatego biorac odpowiedzialnosc za swoje slowa powinnam zdecydowanie splycic moje wypowiedzi.
Zaczne wiec pisac o Maxie i jego rozwoju.
A na ploteczki powinnam przejsc na gg.
Ale czy wedy nasza "inetrentow przyjazn" bedzie taka sama?

O to mi chodzilo , kiedy zaglosowalam na TAK.
Chcialabym zachowac glebszy charakter naszego forum na jaki ewoluowal przez ostatni rok.
Kiedy sie zapisywalam do grudniowek nie spodziewalam sie tego.
Amen. :)
lepiej bym tego nie ujęła.. :).

reklama
A WIEC MALO NAS JEST NA ZAMKNIECIE BUUU ;P
TRUDNO no ale zauwazylam ze osoby nagle te co zadko sie pojawiaja prosze nagle sa:rofl2: tov taki moje przemyslenia ;p i nawet inny "obcy" maja cos do powiedzienia w tym temacie ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry