Czy zakladacie dziecku do szkoly pod spodnie kalesony/legginsy? Zdejmuja je pozniej w.szatni? Zastanawiam sie co robic, bo w przedszkolu sie zakladalo, pozniej w szatni zdejmowali, jak szli na dwor to zakladali, ale nie wiem czy w szkole.to przejdzie, bo wszystko szybko maja robic, facet od wfu ich popedza z ubieraniem, a nie chce zeby mi lazil po szkole w tych legginsach, bo bedzie mu za goraco. Jak wy robicie?
reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Wydaje mi się, że jak wychodzi na wf to będzie mu w tych kalesonach za gorąco pewnie będą biegać, skakać albo grać w piłkę. Ja bym nie zakładała. Według mnie lepiej chłodniej ubrać niż przegrzać.
katadrap
Zaangażowana w BB
Nie stresuj dziecka i nie zakładaj mu. Nie ma silnych mrozów, a dziecku jest na pewno ciepło nie wolno przegrzewać. Chyba nie chcesz żeby ci potem chorował.Czy zakladacie dziecku do szkoly pod spodnie kalesony/legginsy? Zdejmuja je pozniej w.szatni? Zastanawiam sie co robic, bo w przedszkolu sie zakladalo, pozniej w szatni zdejmowali, jak szli na dwor to zakladali, ale nie wiem czy w szkole.to przejdzie, bo wszystko szybko maja robic, facet od wfu ich popedza z ubieraniem, a nie chce zeby mi lazil po szkole w tych legginsach, bo bedzie mu za goraco. Jak wy robicie?
Ale ja sie wlasnie pytam juz na zapas, na mrozy rano u mnie sa minusowe temperstury, a do szkoly kawalek mamy wiec i tak pewnie te legginsy niedlugo bym zakladala. W przedszkolu to wszystkie chlopaki chodzili w rajtuzach, a tu nie chcialabym zeby czul sie zaklopotany przebierajac sie w szatni gdzie jest tyle dzieci, tez starszych no i rodzice. Na innych forach mamy pisaly, ze wysylaly dziecko do lazienki zeby w lazience zdjeli legginsy.
Flammie
Fanka BB :)
Również zasugeruje spodnie zakładane na ubranie, które łatwo się zdejmie, np. jakies sportowe.
Link do: Softshell - Spodnie dziecięce - Allegro.pl. Więcej niż aukcje.
Link do: Softshell - Spodnie dziecięce - Allegro.pl. Więcej niż aukcje.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: