Gryfin
Fanka BB :)
Coś widać i kolor też dobry, różowy nie szary Trzymam kciuki, żeby to było toMiesiaczka dzisiaj spóźnia się 3 dzień tutaj test zrobiony przed chwilą Zobacz załącznik 1286111
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś widać i kolor też dobry, różowy nie szary Trzymam kciuki, żeby to było toMiesiaczka dzisiaj spóźnia się 3 dzień tutaj test zrobiony przed chwilą Zobacz załącznik 1286111
Widac ze jest pozytywnyMiesiaczka dzisiaj spóźnia się 3 dzień tutaj test zrobiony przed chwilą Zobacz załącznik 1286111
Taki z aptekiA jaka firma testu ?
Niestety negatyw, jak nie przyjdzie @ to może spróbuj za kolejne 2-3 dni.W maju miałam poronienie biochemicznej ciąży.
Nie zaprzestaliśmy na staraniach. @ spóźnia się 2 dni zrobiłam test. I nie wiem czy mam tylko złudzenia czy widać 2 kreske ? Po przeżyciach z maja boję się iść na betę..
Zobacz załącznik 1285919Zobacz załącznik 1285919Zobacz załącznik 1285919
Pozytyw leć na bete, żeby na 100% mieć pewnośćDodaje zdjęcie nie mam zielonego pojęcia czy tylko ja to widzę
Beta 23.6 dzisiajNiestety negatyw, jak nie przyjdzie @ to może spróbuj za kolejne 2-3 dni.
Pozytyw leć na bete, żeby na 100% mieć pewność
Niestety negatyw, jak nie przyjdzie @ to może spróbuj za kolejne 2-3 dni.
Pozytyw leć na bete, żeby na 100% mieć
Niestety negatyw, jak nie przyjdzie @ to może spróbuj za kolejne 2-3 dni.
Pozytyw leć na bete, żeby na 100% mieć pewność
Super , czyli ciąża ja z kolei zrobiłam bobo test o 25 ml czułości i znowu słaba kreska , kolejny facelle 10 ml i raczej tam niczego nie było widać . Wychodzi na to ze bobo test felernyBeta 23.6 dzisiaj
Zrób bete, bedziesz spokojniejsza. Koszt taki sam jak kilka testów z apteki.Bobo test