Kapka
Początkująca w BB
Nie... rano nie miałam odwagi A później mnie naszło i zrobilamNiby widać jakaś tam bardzo bladą kreskę ale moim zdaniem test jest negatywny. Robiłaś go z rana ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie... rano nie miałam odwagi A później mnie naszło i zrobilamNiby widać jakaś tam bardzo bladą kreskę ale moim zdaniem test jest negatywny. Robiłaś go z rana ?
Dla pewności zrób jeden rano i zobaczysz jaki będzie wynik.Nie... rano nie miałam odwagi A później mnie naszło i zrobilam
Dobrze rozumiem? Jesteś dwa dni po owulacji?
Ja nic nie widzę. Dla mnie negatywny.Dodaje zdjęcie nie mam zielonego pojęcia czy tylko ja to widzę
Nie, z rozpędu napisałam ile dni spóźnia mi się @ po owulacji 14dni. P.s odpowiedź już poprawionaDobrze rozumiem? Jesteś dwa dni po owulacji?
Aaaaa bo już myślałam, że dwa dni. Ja bym poszła na twoim miejscu na betę. Ja niestety na teście nic nie widzę, ale beta rozwieje wątpliwości. PowodzeniaNie, z rozpędu napisałam ile dni spóźnia mi się @ po owulacji 14dni. P.s odpowiedź już poprawiona
Aaaaa bo już myślałam, że dwa dni. Ja bym poszła na twoim miejscu na betę. Ja niestety na teście nic nie widzę, ale beta rozwieje wątpliwości. Powodzenia
Miesiaczka dzisiaj spóźnia się 3 dzień tutaj test zrobiony przed chwiląJa bym zrobiła test najwcześniej w terminie spodziewanej miesiączki, jeśli cykle są nieregularne to bierzemy pod uwagę najdłuższy cykl. Inaczej robienie testów i szukanie kresek według mnie jest bez sensu