reklama
Natalia9898
Fanka BB :)
Nic nie widzę , jeśli chcesz.miec pewność idź na betę
Truskawka1233
I jeszcze ja podbije temat
Dobry Wieczór Jako że odświeżyłam konto potrzebuje porady dotyczącej testu ciążowego . Zrobiłam dziś wieczorem Facelle rossmanowski o czułości 10mlu , który wyszedł ostatecznie negatywnie , dopiero po upływie czasu pokazała się delikatna druga kreska , oczywiście nie wzięłam tego pod uwagę . Coś mnie tknęło i wykonałam kolejny Bobo test o czułości 25 mlu który w ciągu 5 minut ( tak jak na ulotce ) pokazał dosłownie cień cienia drugiej kreski , przynajmniej tak mi się wydaje . Jest już późno wiec światło tez jest słabe i ta kreska jest mało co widoczna . Możecie powiedzieć jakie miałyście doświadczenia z testami Bobo ? Spróbuje załączyć zdjęcie testu . Pozdrawiam
Dobry Wieczór Jako że odświeżyłam konto potrzebuje porady dotyczącej testu ciążowego . Zrobiłam dziś wieczorem Facelle rossmanowski o czułości 10mlu , który wyszedł ostatecznie negatywnie , dopiero po upływie czasu pokazała się delikatna druga kreska , oczywiście nie wzięłam tego pod uwagę . Coś mnie tknęło i wykonałam kolejny Bobo test o czułości 25 mlu który w ciągu 5 minut ( tak jak na ulotce ) pokazał dosłownie cień cienia drugiej kreski , przynajmniej tak mi się wydaje . Jest już późno wiec światło tez jest słabe i ta kreska jest mało co widoczna . Możecie powiedzieć jakie miałyście doświadczenia z testami Bobo ? Spróbuje załączyć zdjęcie testu . Pozdrawiam
Truskawka1233
Klaudiaa123
Zaangażowana w BB
Widać baaardzo słaba kreskę, chyba trzeba poczekać i powtórzyć za kilka dni. Znając siebie pewnie bym robiła na drugi dzień Kiedyś też miałam bardzo słaba kreskę,a za dwa dni była już całkiem dobrze widocznaDodaje zdjęcie nie mam zielonego pojęcia czy tylko ja to widzę
Truskawka1233
Właśnie nie wiem jestem kilka dni przed miesiączka wiec ma prawo być blada albo po prostu może jej nie być jeszcze chociaż w pierwszej ciąży test był wyraźnie pozytywny jeszcze przed spodziewana @ .Zastanawiam się czy to nie jest ten taki pasek kontrolny który się zabarwia kiedy wynik ma wyjść dodatni
reklama
Kapka
Początkująca w BB
14 dpoTest negatywny, a ile dpo jesteś?
Ostatnia edycja: