Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
reklama
Dżasta1111
Fanka BB :)
Było 191.7
Jest 884 po 72h (piątek-poniedzialek)
Chyba ok, nie?
Kalkulator Beta HCG: Oblicz Normy HCG w CiÄży
Kalkulator beta hCG â tym narzÄdziem sprawdzisz przyrost hormonu Beta HCG i dowiesz siÄ, czy ciÄża rozwija siÄ prawidÅowo i w którym tygodniu ciÄży jesteÅ.
plodnosc.pl
Wywala mnie z tego...Kalkulator Beta HCG: Oblicz Normy HCG w CiÄży
Kalkulator beta hCG â tym narzÄdziem sprawdzisz przyrost hormonu Beta HCG i dowiesz siÄ, czy ciÄża rozwija siÄ prawidÅowo i w którym tygodniu ciÄży jesteÅ.plodnosc.pl
Dżasta1111
Jest ok [emoji846]Wywala mnie z tego...
Ufff, to mi troszkę ulżyłoJest ok [emoji846]Zobacz załącznik 975567
29 majaWygląda super , kiedy do lekarza ?
Jak miło <3 dziękujęŚwietnie cieszę się
reklama
Dżasta1111
Nie martw się, już teraz wszystko będzie dobrze [emoji8] nie stresuj się, odpoczywaj i ciesz się ciążą [emoji3526]Ufff, to mi troszkę ulżyło
Podziel się: