Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
Anusiak1990
Fanka BB :)
Gratuluję jest druga kreseczka
reklama
Dżasta1111
Kreska jak byk! Teraz nic tylko się umów na potwierdzenie do lekarza. Oto mój pierwszy test, ledwo co widoczny. Dziś jestem już w 12 tc
OOOOo, to tutaj widać nawet mniej niż u mnie ;DKreska jak byk! Teraz nic tylko się umów na potwierdzenie do lekarza. Oto mój pierwszy test, ledwo co widoczny. Dziś jestem już w 12 tc Zobacz załącznik 972891
Dżasta1111
No tak kreska dopiero później zaczęła ciemniec. Co test byla wyrazniejsza. Przy tej bladej kresce ze zdjęcia beta była 12.2, czyli lekko podwyższona, a już po tygodniu 1500 najlepiej też zrób betę, później powtórz i zobacz czy prawidłowo przyrasta, a w międzyczasie umów się na wizytę kiedy była ostatnia miesiączka?
OOOOo, to tutaj widać nawet mniej niż u mnie ;D
No tak kreska dopiero później zaczęła ciemniec. Co test byla wyrazniejsza. Przy tej bladej kresce ze zdjęcia beta była 12.2, czyli lekko podwyższona, a już po tygodniu 1500 najlepiej też zrób betę, później powtórz i zobacz czy prawidłowo przyrasta, a w międzyczasie umów się na wizytę kiedy była ostatnia miesiączka?
Okres miałam 18 kwietnia Teraz wychodzi, ze jestem dzień przed spodziewaną datą miesiączki a test robiłam wczoraj
Dżasta1111
No to spokojnie za jakieś dwa tygodnie możesz umówić wizytę. Już powinno być coś widać. Ten test co dodałam wcześniej był robiony jako pierwszy, z popołudniowego siku 3-4 dni przed terminem @ (owu była w sobotę albo niedzielę dwa tygodnie wcześniej, więc nie wiem w którym dniu konkretnie miałaby przyjść). A na drugi dzień z rana był już taki [emoji16] leć jeszcze dla pewności na betę [emoji6]Okres miałam 18 kwietnia Teraz wychodzi, ze jestem dzień przed spodziewaną datą miesiączki a test robiłam wczoraj
No to spokojnie za jakieś dwa tygodnie możesz umówić wizytę. Już powinno być coś widać. Ten test co dodałam wcześniej był robiony jako pierwszy, z popołudniowego siku 3-4 dni przed terminem @ (owu była w sobotę albo niedzielę dwa tygodnie wcześniej, więc nie wiem w którym dniu konkretnie miałaby przyjść). A na drugi dzień z rana był już taki [emoji16] leć jeszcze dla pewności na betę [emoji6]Zobacz załącznik 972903
Normalnie w szoku jestem ;D tym, że to nie zgadzałoby się z moim pesymizmem;P
Dżasta1111
Ja też nie wierzyłam, tym bardziej że raz przeżyłam ciążę biochemiczna i też testy z beta wychodzily pozytywne. Bałam się, że spotkało mnie to drugi raz i w dniu @ ona znowu przyjdzie. Fakt, że cykl w którym się udało był stymulowany clo i pierwszy raz od długiego czasu endometrium było książkowe do przyjęcia zapłodnionej komórki jajowej, ale mimo wszystko dopiero jak zobaczyłam druga, wysoka betę i potwierdzenie od lekarza to uwierzyłam [emoji3526]Normalnie w szoku jestem ;D tym, że to nie zgadzałoby się z moim pesymizmem;P
reklama
Ja też nie wierzyłam, tym bardziej że raz przeżyłam ciążę biochemiczna i też testy z beta wychodzily pozytywne. Bałam się, że spotkało mnie to drugi raz i w dniu @ ona znowu przyjdzie. Fakt, że cykl w którym się udało był stymulowany clo i pierwszy raz od długiego czasu endometrium było książkowe do przyjęcia zapłodnionej komórki jajowej, ale mimo wszystko dopiero jak zobaczyłam druga, wysoka betę i potwierdzenie od lekarza to uwierzyłam [emoji3526]
Nie wiem czy to prawda, ale gdzieś mi się obiło o uszy, ze ta pierwsza ciąża często właśnie jest biochemiczna, albo pozamaciczna, poroniona..... i oczywiście ja też mam takie wrazenie, ze mnie to również będzie dotyczyło...;/ Tym bardziej, że mam to sławetne hashimoto..
Podziel się: