reklama
osesek
Początkująca w BB
A tak zapytam czy lekarz stwierdził, że Dawidkowi minie alergia??
Ja się cały czas zastanawiam bo przed ciążą ja byłam alergikiem - szkodziły mi wszystkie przetwory mleczne w tej chwili skończyło się na szczęście tylko na tym, że nie pije mleka - czy mój synek jednak nie odziedziczy po mnie skłonności do alergii jak na razie wszystko jest ok.
Ja się cały czas zastanawiam bo przed ciążą ja byłam alergikiem - szkodziły mi wszystkie przetwory mleczne w tej chwili skończyło się na szczęście tylko na tym, że nie pije mleka - czy mój synek jednak nie odziedziczy po mnie skłonności do alergii jak na razie wszystko jest ok.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
my z jedzeniem nie mamy żadnego problemu od urodzenia, Przemko do tej pory uwielbia mleko-od jakiegoś czasu już zwykłe krowie, budynie,jogurty,sery, jajka, kakao...
agamal
kociara
A ja chciałam Was zapytać jakie mleko polecacie dla 15 miesięcznego dziecka. Dawid do tej pory pił bebilon pepti 2 z powodu alergii, ale teraz odmawia jego picia. Pani doktor kazała podać zwykłe mleko, bo chyba już skaza minęła i nie ma go co męczyć tamtym . Nie mam pojęcia jakie mleko modyfikowane mu kupić, żeby było dobre w smaku, przyjazne dla brzuszka. Jakie polecacie???
A ja chciałam Was zapytać jakie mleko polecacie dla 15 miesięcznego dziecka. Dawid do tej pory pił bebilon pepti 2 z powodu alergii, ale teraz odmawia jego picia. Pani doktor kazała podać zwykłe mleko, bo chyba już skaza minęła i nie ma go co męczyć tamtym . Nie mam pojęcia jakie mleko modyfikowane mu kupić, żeby było dobre w smaku, przyjazne dla brzuszka. Jakie polecacie???
My niedawno przestawiliśmy się na Bebiko 3 o smaku bananowym. Mój synek ma 15 i pół miesiąca i nie jest wielkim fanem mleka, ale to mu smakuje. Polecam!
Próbowaliśmy też Hippa o smaku waniliowym - też smakowało, ale bardzo szybko go uczuliło. Gdzieś ostatnio czytałam, że produkty Hippa w ogóle często uczulają.
Agnieszka21
Agnieszka21
Mamusie mam pytanko od kiedy dziecku mozna podawac mleko i jego produkty?dodam ze jestem mama karmiąca pozdrawiam
reklama
aga29
Fanka BB :)
Mleko uwielbia,a przede wszytkim musli lub kulki czekoladowe na mleku. Prawie codziennie na sniadanie musi byc kakagolnie nie mamy z synem klopotow zywieniowych, je wszystko, co sie przed nim postawi na stole Mleko krowie pije juz odkad skonczyl 14miesiecy