reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy warto kupić używany wózek???

Dlatego trzeba szukać jak komuś się nie przelewa i znajdzie okazję trzeba korzystać naprawdę raz udało mi się słoiczki z obiadami za darmo znałeśc chyba z 16sloiczkow tam było jak mają się zmarnować. Innym razem odkupiłam za 20zl 11sloiczkow i 2kaszki więc jest dużo okazji....a jak ktoś nie wierzy to trudno

Akurat uwazam, ze słoiczki to strata pieniedzy, bo mozna dziecko uczyc od malego jesc to co jje dorosly, uzywac mniej przypraw i robić samemu soki, niz wydawac tyle pieniędzy na sloiczki, ktore sa na tyle dziwne, ze z pieluch tetrowych nie chca zejsc plamy po nich, jednak to co przygotuja rodzice to sprawdzone. Ale kazdy robi jak mu wygodnie, ale zdziw, ze ludzie nie majac pieniedzy wydaja kase na sloiczki. Mnie bylo na nie stac ale chcialam, aby corka mogla uczyc sie jesc tak jak my i poznawac smaki.

reklama
Akurat uwazam, ze słoiczki to strata pieniedzy, bo mozna dziecko uczyc od malego jesc to co jje dorosly, uzywac mniej przypraw i robić samemu soki, niz wydawac tyle pieniędzy na sloiczki, ktore sa na tyle dziwne, ze z pieluch tetrowych nie chca zejsc plamy po nich, jednak to co przygotuja rodzice to sprawdzone. Ale kazdy robi jak mu wygodnie, ale zdziw, ze ludzie nie majac pieniedzy wydaja kase na sloiczki. Mnie bylo na nie stac ale chcialam, aby corka mogla uczyc sie jesc tak jak my i poznawac smaki.
Jak dziecko nie siedzi, to jakim cudem mam mu podać coś innego niż słoiczek?

Przecież koła można dokupić, za kilka groszy -.- równie dobrze można kupić spacerówkę za 6 k i najechać nią na szkło i trzeba będzie kupić nowe koła.

Teoretycznje mozna a w praktyce moze mi z lenistwa nie chce sie w to bawi i wole kupic cis gotowego nowego w sklepie, bo stac mnie na to. 😉 niz kombinować i szukać kolek do tego wózka. Nie mowie o nowym wózku, tylko w przypadku, gdzie kupujesz uzywany.

A jak dziecko lezy to jakim cudem podajesz sloiczek ? 😁 nie wiem, nie wnikam. Moje zaczynalo siadac w wieku 4mc i jadalo juz rosół, takze nie wnikam w to kiedy twoje i jak jadlo sloiczek.
Ale wiesz, że dietę można rozszerzać zanim dziecko usiądzie samo? Ja gdybym czekała aż mój syn sam usiądzie, to samo mleko by jadł do 10 miesiąca, bo dopiero wtedy usiadł.

Ale wiesz, że dietę można rozszerzać zanim dziecko usiądzie samo? Ja gdybym czekała aż mój syn sam usiądzie, to samo mleko by jadł do 10 miesiąca, bo dopiero wtedy usiadł.

A wyobraz sobie, ze wiem, ale od 4 mc zycia dziecka to robisz. A moja juz siedziala majac 4 mc takze nie rozumiem do czego zmierzasz, gdybys uwaznie czytala moj post. To ze czyjes dziecko pozniej siada, to jakby juz klopot tych rodzicow jak je karmia, mnie ten klopot ominął.

A w wieku 11 mc chodzic zaczela...

A wyobraz sobie, ze wiem, ale od 4 mc zycia dziecka to robisz. A moja juz siedziala majac 4 mc takze nie rozumiem do czego zmierzasz, gdybys uwaznie czytala moj post. To ze czyjes dziecko pozniej siada, to jakby juz klopot tych rodzicow jak je karmia, mnie ten klopot ominął.

A w wieku 11 mc chodzic zaczela...
Odniosłam się do tego.
Ja w takim razie nie rozumiem o co ci chodzi z tym dawaniem słoiczka na leżąco
A jak dziecko lezy to jakim cudem podajesz sloiczek ?

reklama
Do góry