hemoglobina
Moderator
nieDziewczyny, beta 96 wynosi teraz. Czy to nie za dużo jak na 48 h?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieDziewczyny, beta 96 wynosi teraz. Czy to nie za dużo jak na 48 h?
nie jest jakiś kosmiczny... a jest ładny przyrost...Dziewczyny, beta 96 wynosi teraz. Czy to nie za dużo jak na 48 h?
lekarz powiedział że mam przyjść dopiero 10 czerwcanie jest jakiś kosmiczny... a jest ładny przyrost...
ja dla pewności robiłam 3 albo nawet 4 razy... co 48 h.
Teraz tylko czekać na wizytę... chyba w 6 tyg najlepiej czy zamierzasz wcześniej?
Ważny jest przyrost, a jest dobryDziewczyny, beta 96 wynosi teraz. Czy to nie za dużo jak na 48 h?
Myślę że pozytywny.Czy uważacie że ten test jest pozytywny? Kreska jest różowa, o czasie, ja nadal nie wierzę że po ponad 3 latach widzę pierwszy raz w życiu test z drugą kreską. Jestem 13 dpo po monitoringu.
Zobacz załącznik 1636098
Mogę na priv zapytać o coś?Myślę że pozytywny.
U mnie taka kreseczka była i obecnie jestem w 30+4 tc we wrześniu urodzi się Nela
A nie możesz po prostu tu napisać?Mogę na priv zapytać o coś?
Mam 3 letnią NeleMyślę że pozytywny.
U mnie taka kreseczka była i obecnie jestem w 30+4 tc we wrześniu urodzi się Nela