reklama
Kociak kolorowych snów... i śpij spokojnie....
to napewno jakies zaburzenia... a przy luteinie mozna źle się czuć...połuz się... a @ napewno lada dzień przyjdzie...
nie zawsze odrazu przychodzi... czasem trzeba odczekac 10 dni od zaprzestania brania luteinki...
to napewno jakies zaburzenia... a przy luteinie mozna źle się czuć...połuz się... a @ napewno lada dzień przyjdzie...
nie zawsze odrazu przychodzi... czasem trzeba odczekac 10 dni od zaprzestania brania luteinki...
powinien wyjśc prawdziwie... bo luteinka to progesteron.. a testy wykazują podwyzszone stęże nie jakiegos innego hormonu... nie pamiętam jakiego.... tylko jedna zasada... robić z rannego moczu.. i ile czasu po spodziewanej @ wyszedł Ci pozytywny teścik przy Martynce?axxa a wiesz moze czy jak bym teraz zrobila sobie test to wyszedl by prawdziwy czy oszukany
hmmmm.... myslałam że będę miała porównanie... a tu guzik....... według mnie to teścik powinien wyjśc miarodajnie..
ale wiesz jak jest... znowu z drugiej strony skoro lekarz daje luteinkę to pewnie to nie ciąża... jedank już by cos zauważył...
ale wiesz jak jest... znowu z drugiej strony skoro lekarz daje luteinkę to pewnie to nie ciąża... jedank już by cos zauważył...
reklama
i powinen był dodac że jesli po 10 dniach od odstawienia luteinki @ nie przyjdzie to powinna Pani się do mnie zgłosić...Powiedzial ze mam brac luteine 5 dni po 2 tabletki 2 razy dziennie
jeżeli Ci nie szkoda kaski na teścik to zrób.. lub poczekaj ... jak nie przyjdzie po 10 dniach od odstawienia...
czyzby cos jeszcz się działo ?dzisiaj to mnie juz chyba nic bardziej nie dobije
nawet nie mam ochoty spac
wszytsko sie wali