reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy tylko mężatki?

reklama
Kociak  kolorowych snów... i śpij spokojnie....

to napewno jakies zaburzenia... a przy luteinie mozna źle się czuć...połuz się... a @ napewno lada dzień przyjdzie...
nie zawsze odrazu przychodzi... czasem trzeba odczekac 10 dni od zaprzestania brania luteinki...

axxa a wiesz moze czy jak bym teraz zrobila sobie test to wyszedl by prawdziwy czy oszukany
powinien wyjśc prawdziwie... bo luteinka to progesteron.. a testy wykazują podwyzszone stęże nie jakiegos innego hormonu... nie pamiętam jakiego.... tylko jedna zasada... robić z rannego moczu.. i ile czasu po spodziewanej @ wyszedł Ci pozytywny teścik przy Martynce?

hmmmm.... myslałam że będę miała porównanie... a tu guzik....:)... według mnie to teścik powinien wyjśc miarodajnie..
ale wiesz jak jest... znowu z drugiej strony skoro lekarz daje luteinkę to pewnie to nie ciąża... jedank już by cos zauważył...

axxa on mnie nie badal bo mialam robiona nadzerke i tylko ja ogladal nawet mi nic kolo brzucha nie robil \
Powiedzial ze mam brac luteine 5 dni po 2 tabletki 2 razy dziennie

reklama
Powiedzial ze mam brac luteine 5 dni po 2 tabletki 2 razy dziennie
i powinen był dodac że jesli po 10 dniach od odstawienia luteinki @ nie przyjdzie to powinna Pani się do mnie zgłosić...

jeżeli Ci nie szkoda kaski na teścik to zrób.. lub poczekaj ... jak nie przyjdzie po 10 dniach od odstawienia...

dzisiaj to mnie juz chyba nic bardziej nie dobije
nawet nie mam ochoty spac
wszytsko sie wali
czyzby cos jeszcz się działo ?

Do góry