reklama
Kociak, a co jest Twojej Kruszynce?
Moja też choruje, zaraziła się od starszej Chyba dzisiaj pojedziemy na Niekłańską zrobić RTG klatki piersiowej, bo kaszelek się nasilił. W takiej sytuacji właśnie pediatra, u której byłam wczoraj, zaleciła tak zrobić. A tak poza tym ma katarek i dwa dni temu miała gorączkę (na szczęście tylko raz i małą, bo 37,5)
Też nie mam na nic czasu przy dwójce maluchów i czasami ręce mi opadają, bo starsza Ola jest "niedobra"
zdrówka dla Małej!!! i wytrwałości dla Ciebie.
Damy radę, w końcu jesteśmy kobitkami, chłop już dawno by zdezerterował ;D
Moja też choruje, zaraziła się od starszej Chyba dzisiaj pojedziemy na Niekłańską zrobić RTG klatki piersiowej, bo kaszelek się nasilił. W takiej sytuacji właśnie pediatra, u której byłam wczoraj, zaleciła tak zrobić. A tak poza tym ma katarek i dwa dni temu miała gorączkę (na szczęście tylko raz i małą, bo 37,5)
Też nie mam na nic czasu przy dwójce maluchów i czasami ręce mi opadają, bo starsza Ola jest "niedobra"
zdrówka dla Małej!!! i wytrwałości dla Ciebie.
Damy radę, w końcu jesteśmy kobitkami, chłop już dawno by zdezerterował ;D
magdalenkakol
Fan(ka)
Kaciaczku a co dolega Martynce?
moja martyna 6 grudia dostala 3 dniowa goraczke co przeciaglo sie do 4 dni pozniej dostala wysypki wysypka znikla i wieczorem a nawet w nocy dostala goraczki 39 wczesniej mialam goraczke 39 a nawet 39,5
wczoraj przyjechala lekarka i okazalo sie ze martyna ma zapalenie gardla i znowu goraczka do 38 : :
wczoraj przyjechala lekarka i okazalo sie ze martyna ma zapalenie gardla i znowu goraczka do 38 : :
magdalenkakol
Fan(ka)
Oj to Ci wspolczuje.Moja corcia tez chorowala i wiem co to znaczy.
magdalenkakol
Fan(ka)
Kociak chmura chmura a Ty glowka do gory.@ moze sie spozniac bo to jeszcze nic sie tak dokladnie nie uregulowalo.Poczekaj spokojnie i sie nie denerwuj .A jak chcesz to zrob test zobaczysz jedna kreche a wieczorem przyjedzie @.U mnie po tescie zawsze przychodzi.Hi hihi.A dzieci maja to do siebie ze choruja jedne mniej drugie bardziej.Moja corcia z jedenej choproby wchodzila a po 2 dniach byla znowu chora.Podobnie to przezywalam.Teraz daje na luz.Nixc nie poradze .A Srawy rodzinne olej z gory.Pomysl o corci.Ona potrzebuje Ciebie wypoczetej i usmiechnietej.Buziaczki
Kociak, współczuję. Wiem co przeżywasz z Dzidzią. Moja Alicja ma mniejsze nasilenie choroby, a jak się martwię (jest troszkę młodsza od Twojej Martynki)
A co do @, to magdalenkakol ma rację. Trzymam kciuki za powodzenie i pomyślne zakończenie Twoich problemów
A co do @, to magdalenkakol ma rację. Trzymam kciuki za powodzenie i pomyślne zakończenie Twoich problemów
reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
KOCIAK pozdrawiam mam nadzieje ze Martynka wkrotce wyzdrowieje