reklama
i tu jestem nie w temacie... ale zaraz spróbuję nadrobić...Myslalam ze moje problemy z patrykiem sie zkonczyly a tu jednak nie
axxa bardzo ciezko ci bedzie
Patryk to tata martynki wczesniej mialam z nim sporo problemow i z moim tata bo go nie akceptowal
a teraz mam z nim problem bo nie umie zrozumiec ze na cos mozna nie miec ochoty i byc myslami gdzies indziej
Patryk to tata martynki wczesniej mialam z nim sporo problemow i z moim tata bo go nie akceptowal
a teraz mam z nim problem bo nie umie zrozumiec ze na cos mozna nie miec ochoty i byc myslami gdzies indziej
to co napisałas i tak już mi duzo mówi...
hmmm... z tą niechęcia to chyba się domyslam o co chodzi... a nie każdy facet to rozumie... ja na szczęście teraz nie narzekam... oj... ale kiedyś... szok...
co do Twojego Taty... myslę że z czasam się przekona... wiesz jak to jest z rodzicami... chca jak najlepiej dla swoich pociech...
hmmm... z tą niechęcia to chyba się domyslam o co chodzi... a nie każdy facet to rozumie... ja na szczęście teraz nie narzekam... oj... ale kiedyś... szok...
co do Twojego Taty... myslę że z czasam się przekona... wiesz jak to jest z rodzicami... chca jak najlepiej dla swoich pociech...
moim zdaniem też... ale faceci to takie stworzonka że nie zawsze rozumieją... nie wiem czy z Patrykiem o tym rozmawiałaś... ale czasami warto... tylko prosto z mostu bo inaczej nie zrozumieją... czasami może się aż oprzeć o wielką kłotnie... ale powinien przemyślec i zrozumieć... oni maja potrzeby i my też... tylko że czasami róznia się one...moim zdaniem to jest nic dzienwgo ze sie boje i mysle o czyms innym i wole sobie polezec w spokoju
u mnie na szczęście narazie nic nie jest wymuszane... rozumie że na coś nie mam ochoty... czy to spacer czy to...
ale do tego stanu trzeba było długiej drogi... i w moim przypadku rozmowa... rozmowa i jeszcze raz rozmowa...
jak bym siebie widziała sprzed paru lat... ... moje rozmowy na poczatku też tak wygladałay... wręcz nawet próbowałam krzykiem... ale z czasem jakos zacząl mnie słuchac... i teraz jest ok...ja mowie patryk sie odwraca plecami i tyle z tej rozmowy a teraz smacznie sobie spi a ja moge sobie plakac
reklama