reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy tylko mężatki?

reklama
malinka jak narazie zaczelo sie ukadac nawet z ojcem idzie niezle juz chyba nie chce mu sie gadac bo i tak wie ze sie bede spotykac z Patrykiem
teraz to wie ze bedzie mial wnuczke i robi wszystko dla niej
jak dostalismy klucze do domu to w tym 2 domu malowalismy tam sa 4 pokoje jeden moj brata i rodzicow
no i zostal sie jeszcze jeden z mama wymyslilam ze to bedzie pokoik martyny
a tata powiedzial ze jego nie maluje a jak sie dowiedzial ze to dla wnusi to by sie zabil tak sie cofal z drabina ;D

aha ja juz jestem zmeczona mam wszyskiego dosyc nie potrafie sie dogadac z nikim ciagle rycze wrocilam do starych mysli i ich sie bardzo boje

malinka to chyba te stresy ciazowe tak na ciebie dzialaja
bo ja tez sie nie moge dogadac juz mi kazdy ustepuje
patryk chociaz nie mam racji nic sie nie odzywa woli przemilczec zeby sie obeszlo bez klutni ::) ::)
malinka zycze ci zeby przeszly ci szybko te zle dni
chyba juz niedlugo czeka cie wyjazd jak dobrze pamietam :)

wyjazd w ten piatek powrto 31 lipca.moze tam sie cos zmieni ja ogolnie juz nie wyrabiam ostatnio kazdy mnie o cos oskarza naskakuje a ja sobie z tym nie radze

eh no to naprawde ciezko
ja sobie siebie w takiej sytlacji nie widze
skoro ja z byle powodu placze a co dopiero jak by ktos na mnie krzyknol czy naskoczyl ::) ::)
:-*

reklama
nie chce byc wscipska mam nadzieje ze bedzie wszystko oki :-* na wakacjach moze troszke odpoczniesz i sie zmieni :)

Do góry