reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy tylko mężatki?

reklama
yyyyyy no to nie ladnie ze tak powiedzial
oni tylko mysla o sobie wiec sie nie martw
dla nich sie nie liczy ze sie zle czujesz albo cos tam innego musisz byc usmiechnieta i zadowolona z wszystkiego

wlasnie o to chodzi podbno jego uczucia sie mie licza tylko moje i moje zdanie mosi byc tak jak ja chce wiec zaczynamnowe zycie jako Pani egoistka

dobra ja uciekam bo mialam w planach kapiel ktora musze dzisiaj zrobic
no i moje male mnie tak skopalo zebra i nawet biodro ze chodze przechylona na lewa albo prawo ::) ::)

malinka napewno sie ulozy kochacie sie
nie mozesz tak myslec i mowic ze ma droge wolna bedziecie miec dziecko

wiem ze sie kochamy ale wiem tez ze zycie z kims kto mysli o mnie nie normalnie nie jest zbyt mile jezeli by chcial o******* prosze bardzo nie bede z kims tylko z powodow dziecka ja bym sobie poradzila

ano wiem ze nie jest mile sama tez sie przekonalam jak to jest
nie wiem w jakim sesie ty ale wiem co ja czulam
plakalam i gadalam glupoty

reklama
Do góry