reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ten tzw owiany chwalą cień cienia ? Proszę o pomoc dodaje zdjęcie. Co sądzicie ? Staramy się

reklama
Dla mnie ten test jest pozytywny. Miałam na nim bardzo podobną kreskę przy becie 82. One bardzo słabo się wybarwiają. Ta moja kreska bardziej widoczna zrobiła się dopiero następnego dnia 🤣

Już doczytałam, że fałszywy :( Szkoda, ja widziałam drugą kreskę.
Po prostu nie wyszło też się dziwię bo to kolejny dzień z rzędu gdzie widziałam tą kreskę a mimo to krew mówi jasno. Już nie wiem jak to jest bo dwie firmy testów używałam dla wiarygodności. No cóż może innym razem. Myślę , że nie mam co się łudzić w końcu niedługo miesiączka beta pewnie nagle nie wzrośnie z tego poziomu

reklama
reklama
Do góry