reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZY TO POZYTYWNY TEST? :)

reklama
Mniej więcej 13 /14 a Ty? U Ciebie chyba bardziej widoczna niz u mnie...
No właśnie u mnie dziś 14 dni po , wiec to chyba takie początki;) poczekajmy jeszcze, zobaczymy jak to się rozwinie ;) jak zrobię kolejny to dam znać, ale myśle, ze poczekam z 3/4 dni i zobaczę czy miesiączka nienadajdzie . A kochana już jakiegoś dzidziusia masz ?

No właśnie u mnie dziś 14 dni po , wiec to chyba takie początki;) poczekajmy jeszcze, zobaczymy jak to się rozwinie ;) jak zrobię kolejny to dam znać, ale myśle, ze poczekam z 3/4 dni i zobaczę czy miesiączka nienadajdzie . A kochana już jakiegoś dzidziusia masz ?
Nie nie mam a już 30 na karku 🙁trochę się martwię bo moich 2 poprzednich partnerów ma normalnie dzieci... A ze mną się nie udawało i teraz też już 3 miesiąc... Wzięliśmy niedawno ślub i do szczęścia brakuje tylko dziecka może się uda 🥰🥰🥰🥰

Nie nie mam a już 30 na karku 🙁trochę się martwię bo moich 2 poprzednich partnerów ma normalnie dzieci... A ze mną się nie udawało i teraz też już 3 miesiąc... Wzięliśmy niedawno ślub i do szczęścia brakuje tylko dziecka może się uda 🥰🥰🥰🥰
No ja 28 lat i tez nic ;) ale wcześniej to gdzieś się bardziej uważało . A jakiś rok temu zaszłam w ciąże, ale gdzieś w 6 tygodniu samoistne poronienie . I od tego czasu dopiero teraz jakaś nadzieja jest

reklama
Do góry