Witam. Dziewczyny czy to mogło być poronienie? Nie miałam pojęcia że jestem w ciąży badania z krwi dopiero jutro rano.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam. Dziewczyny czy to mogło być poronienie? Nie miałam pojęcia że jestem w ciąży badania z krwi dopiero jutro rano.
No właśnie to jest duże taki woreczek pęcherzyk nie wiem nawet jak to nazwać. Widziałam i dotykałam łozysko po urodzeniu córki i to mi mniej więcej coś takiego przypomina.Kiedy miałaś ostatni okres? To wygląda trochę jak krwiak, ale mogę się oczywiście mylić. Na Twoim miejscu pojechałabym na IP i powiedziała jak wygląda sytuacja, jeśli to poronienie to będzie to widać. To "coś" jest bardzo duże i mega niepokojące
Na Twoim miejscu bym to wzięła ze sobą w jakiś pojemnik i pojechała na IP. Bo to nie wygląda dobrzeNo właśnie to jest duże taki woreczek pęcherzyk nie wiem nawet jak to nazwać. Widziałam i dotykałam łozysko po urodzeniu córki i to mi mniej więcej coś takiego przypomina.
potwierdzam, weź je usuń i wklej w osobny post…To zdjęcie osobom korzystającym z aplikacji wyświetla się na cały ekran przy scrollowaniu główcej strony forum - czy chcą to oglądać, czy nie chcą (raczej nie chcą)