Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wtedy teoretycznie jest możliwe ale nie ma co się już nad tym zastanawiać. Jest ciąża no i gratuluję. Spokojnej ciąży życzę.Mogłam mieć przyspieszona ale to maksymalnie dwa dni
Dziękuję ale wolę dla pewności wolę potwierdzic betaTo wtedy teoretycznie jest możliwe ale nie ma co się już nad tym zastanawiać. Jest ciąża no i gratuluję. Spokojnej ciąży życzę.
Jak zrobisz betę i będziesz miała wyniki to daj koniecznie znać jaka wyszła. Jestem bardzo ciekawa.Dziękuję ale wolę dla pewności wolę potwierdzic beta
Napewno dam znaćJak zrobisz betę i będziesz miała wyniki to daj koniecznie znać jaka wyszła. Jestem bardzo ciekawa.
No szok, może to co wzięłaś za okres było wyjątkowo mocnym plamieniem implantacyjnym?Tak kreska jest tak mega ciemna ,że to aż nie możliwe hm. ,no idź na bete ,ona da pewność