I jak tam Amica robiłaś jeszcze test mam nadzieję że @ nie przyszłaHej, w miarę dobrze, rano mnie męczą straszne mdłości później jest ok daje rade muszę się umówić do gina
reklama
Testu nie robiłam, tylko wczoraj po południu, mega wyraźna kreska i mi wystarczy. Jak na razie @ brak a wizytę mam umówiona na 28.02I jak tam Amica robiłaś jeszcze test mam nadzieję że @ nie przyszła
No to gratuluję super oby teraz było wszystko dobrze.Testu nie robiłam, tylko wczoraj po południu, mega wyraźna kreska i mi wystarczy. Jak na razie @ brak a wizytę mam umówiona na 28.02
Ja mam do ginekologa teraz w piątek zobaczymy co mi powie mam nadzieję że nam się też w tym cyklu uda
A bierzesz coś, jakieś clostilbegyt itp. Może warto spróbować? Ilu dniowe masz cykle?No to gratuluję super oby teraz było wszystko dobrze.
Ja mam do ginekologa teraz w piątek zobaczymy co mi powie mam nadzieję że nam się też w tym cyklu uda
Miesiąc temu jak byłam u ginekologa to zalecił mi brać ovulomed max cykle mam zazwyczaj 27 dni jak w zegarku raz mi się zdażyło jakieś 4 miesiące temu że byl 30 dni. Ten ovulomed max z tego co ulotkę czytałam jest na uregulowanie cyklów na brak owulacji i zespół policystycznych jajników biorę to od miesiąca zostały mi dwie saszetki do tego folik narazie lekarz żadnych badań mi nie robił tylko kazał przyjść w połowie cyklu no i dlatego jutro idę i zobaczymy co tam wymyśliA bierzesz coś, jakieś clostilbegyt itp. Może warto spróbować? Ilu dniowe masz cykle?
To skoro już wyrownalas cykle to może warto spróbować clostilbegyt na jajeczkowanie, i proponuję 11 dnia cyklu codziennie nie wypuszczać męża plus sex od tyłu no i oczywiście świeca. Tak ja zrobiłam i są dwie kreski. W poprzednim cyklu tak nie robiłam i nie było niestety kresek Daj znać po wizycie oczywiście
Trzymam kciuki i mam nadzieję że wszystkie zaciążycie i to jak najszybciej :*
No właśnie na jajeczkowanie narazie mi kazał brać ten ovulomed max a jutro ide na usg zobaczyć czy jest pęcherzykTo skoro już wyrownalas cykle to może warto spróbować clostilbegyt na jajeczkowanie, i proponuję 11 dnia cyklu codziennie nie wypuszczać męża plus sex od tyłu no i oczywiście świeca. Tak ja zrobiłam i są dwie kreski. W poprzednim cyklu tak nie robiłam i nie było niestety kresek Daj znać po wizycie oczywiście
To daj znać jak tam i oczywiście owocnyxh staranekNo właśnie na jajeczkowanie narazie mi kazał brać ten ovulomed max a jutro ide na usg zobaczyć czy jest pęcherzyk
Dam znać napewno. mam nadzieje że w tym miesiącu będą owocne ale nie dziękuje narazie żeby nie zapeszaćTo daj znać jak tam i oczywiście owocnyxh staranek
reklama
Hej Amica byłam u lekarza pęcherzyk ma 25 mm pojutrze mam zacząć brać duphaston i oczywiście regularne staranka zobaczymy co z tego wyjdzieTo daj znać jak tam i oczywiście owocnyxh staranek