Hej jejku to super może na betę było za wcześnie i nie wyszła za wysoka gratuluję kochanaZrobiłam kolejny Zobacz załącznik 943436
reklama
Ja też się bardzo cieszę, czekam teraz do @ a później do wizyty a na koniec ładnie podziękuję, na razie nie chce zapeszyć :*Hej jejku to super może na betę było za wcześnie i nie wyszła za wysoka gratuluję kochana
Kurcze ale fajnie normalnie cieszę się razem z tobąJa też się bardzo cieszę, czekam teraz do @ a później do wizyty a na koniec ładnie podziękuję, na razie nie chce zapeszyć :*
Ja jestem normalnie w szoku ze tak to wyszłoKurcze ale fajnie normalnie cieszę się razem z tobą
Mam nadzieję że ja też w końcu się tak będę cieszyć że swoich dwóch kreseczekJa jestem normalnie w szoku ze tak to wyszło
To były Pink, bayby żółty taki już wrzuciłam opakowania.Z jakiej firmy miałaś ten drugi test? Pytam z ciekawości bo też chce testować niedługo
Marika mam nadzieje i trzymam za was kciuki kochana :*
Hej Amica i jak tam jak się czujesz ?Ja jestem normalnie w szoku ze tak to wyszło
reklama
Hej, w miarę dobrze, rano mnie męczą straszne mdłości później jest ok daje rade muszę się umówić do ginaHej Amica i jak tam jak się czujesz ?