reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to już ???

reklama
koga pisze:
o matko najdroższa! - OSINKO! - skończyłyśmy 38 tydzień - to już tuż tuż!, ciekawe jak tam Fionka - też miała z nami termin! pewnie będzie pierwsza!
ja na ochotnika mogę się zgłosić jako ostatnia ;) :laugh: - no nie wiem dlaczego mi się tak porobiło, że chcę to odsunąć w czasie, to chyba nienormalne?? - nie wiem co z moim instynktem macierzyńskim? schował się w jakimś kątku i trzęsie gaciami ::)
może jeszcze ktoś na forum tak ma? - no czuję się jak wyrodna matka ::)

hej! ja też tak mam ;) boję ssię poruszyć, by tylko porodu nie wywołać hihihi
coś mi się wydaje, że Fionka do nas wróci, ale już 1w1 ;)
jak na razie - panicznie się boję, w domu jest zakaz używania słowa PORÓD, SZPITAL ;)

a jak u Ciebie Iwosz? - jak maluszek, chyba Ci z nim o wiele lepiej po tej stronie brzuszka :) :) :)

Osinka - a ja głupia wczoraj wieczorem przed snem zaczęłam dyskusję o porodzie i w ogóle, że mąż ma pamiętać, że dziecko wtedy będzie najważniejsze - no i co on zasnął po 15 min. a ja byłam w takich emocjach że półtorej godziny z boku na bok! mimo, że padałam ze zmęczenia po wczorajszym dniu!

Koga - maluch jest w porzo, rzadko daje nam popalić - a my jesteśmy wyrodni rodzice bo jak on zaczyna się drzeć to robi takie śmieszne miny, że my zamiast go uspokajać zwijamy się ze śmiechu ::) (oczywiście tylko w dzień, w nocy od razu dostaje to czego chce, czyli biust do wglądu i suchą pieluchę ;D ). Już nie bardzo pamiętam jak to jest być w ciąży, zwłaszcza, że brzuch mam prawie płaski - jest tylko fałda jak siedzę... Jest naprawdę fajnie - ale co ja wam tu... Niedługo same zobaczycie...

koga,osinka zobaczycie jak wam termin minie-to bedziecie chcialy rodzic ;D

iwosz dlugo-niedlugo-ja tam jakos nie wierze ze to predko nastapi-sprzatam,latam po miescie,leze i nic

iwosz - trzymam Cię za słowo, jak mój maluszek nie będzie taki spokojny jak Twój to do Ciebie pierwszej uderzam z reklamacją!!! :laugh:

Rany, a ja Koga wrecz przeciwnie. Tez niby mam termin na 28 marca, ale juz nie dam rady tyle czekac! Ja chce juz!!!!

ja naten olejek bym sie zdecydowala tylko boje sie ostrego przeczyszczenia-ze beda skurcze i bede musiala do szpitala zasuwac a tu posiedzenie na kibelku mnie zatrzyma...............
dzis jeszcze seksik a jak nie ruszy to..............nie wiem

reklama
dostalam w prezencie od meza OLEJEK RYCYNOWY ;D
cos mu tam wspomnialam poszperal i poczytal w necie i mi kupil-wreczajac stwierdzil ze jutro chce miec SYNA ::)

hehehe tylko ze ja sie boje i nie wypije 8),poczekam chyba do soboty-bo wole jednak ten olej niz miec wywolywany porod kroplowka

jedna strona medalu to taka ze pijac to mam lewatywke z glowy 8)

Do góry