reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to już ???

magdalena wiem co czujesz,ja tez nie chce miec wywolywanego
ja juz wszystkiego probowalam i nic
ja mam sie zglosic tydzien po terminie i mam nadzieje ze jak juz tam bede to nie beda czekac
ja sie boje ze przeterminowanie zle wplywa na dzidzie(czyt.zielone wody)

reklama
wody zależą od łożyska a nie od przeterminowania - nie psujemy się przecież jak jedzonko w lodówce :D także wszystko zależy od tego jak się łożysko starzeje, ja zostałam przeterminowana dokładnie 2tygodnie i mama zielonych wód nie miała, a urodziłam się i tak dość malutka bo tylko 51cm...

ja sie jeszcze wstrzymam z przyspieszaczami bo jutro ide do ginki (a mialam nadzieje ze juz nie bede musiala ech! ) i zobacze co mi powie, jak sie dowiem ze rozwarcie na tym poziomie co 20 lutego to sie zalamie!! :-[ juz nie moge!!! ratunku!

Moja ginka powiedziała dziś, że lepiej niczym nie przyspieszać. Samo nastawienie, że MUSZĘ urodzić, nie jest dobre!! Laski, spokój nas wyzwoli :)

I mi to mówisz??? :D :D :D

Kochane, a mnie boli w pachwinach i to bardzo. Czy któraś przerabiała takie cyrki? Nieraz nawet mnie tam łapie skurcz, CZY TO JUŻ??? :)

ja mialam w nocy cos podobnego- takie uczucie jakby caly ciezar ciala uciskal na dol brzucha i uda, mi przeszlo po godzince. zobaczymy jak to sie u ciebie rozwinie :)
moze to dzidziol ustawia sie na "wlasciwe tory" :D

herbatka z lisci nie przyspiesz-ona w zasadzie przygotowuje szyjke czy macice do produ

olejek moj gin mowil ze mozna-od razu lewatywka z glowy

a z lozyskiem wiem ale moje jest juz stare.............

reklama
KingaP pisze:
I mi to mówisz???  :D :D :D

Kochane, a mnie boli w pachwinach i to bardzo. Czy któraś przerabiała takie cyrki? Nieraz nawet mnie tam łapie skurcz, CZY TO JUŻ??? :)

Kinga ja tak mam od paru dni ze az nie moge czasami chodzic a o wstawaniu w nocy z lozka to juz nic nie mowie.... :-[

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry