reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
koga pisze:o matko najdroższa! - OSINKO! - skończyłyśmy 38 tydzień - to już tuż tuż!, ciekawe jak tam Fionka - też miała z nami termin! pewnie będzie pierwsza!
ja na ochotnika mogę się zgłosić jako ostatnia:laugh: - no nie wiem dlaczego mi się tak porobiło, że chcę to odsunąć w czasie, to chyba nienormalne?? - nie wiem co z moim instynktem macierzyńskim? schował się w jakimś kątku i trzęsie gaciami :
może jeszcze ktoś na forum tak ma? - no czuję się jak wyrodna matka :![]()
hej! ja też tak mam
coś mi się wydaje, że Fionka do nas wróci, ale już 1w1
jak na razie - panicznie się boję, w domu jest zakaz używania słowa PORÓD, SZPITAL
koga
Mama Maksa i Julka
a jak u Ciebie Iwosz? - jak maluszek, chyba Ci z nim o wiele lepiej po tej stronie brzuszka

Osinka - a ja głupia wczoraj wieczorem przed snem zaczęłam dyskusję o porodzie i w ogóle, że mąż ma pamiętać, że dziecko wtedy będzie najważniejsze - no i co on zasnął po 15 min. a ja byłam w takich emocjach że półtorej godziny z boku na bok! mimo, że padałam ze zmęczenia po wczorajszym dniu!
Osinka - a ja głupia wczoraj wieczorem przed snem zaczęłam dyskusję o porodzie i w ogóle, że mąż ma pamiętać, że dziecko wtedy będzie najważniejsze - no i co on zasnął po 15 min. a ja byłam w takich emocjach że półtorej godziny z boku na bok! mimo, że padałam ze zmęczenia po wczorajszym dniu!
Koga - maluch jest w porzo, rzadko daje nam popalić - a my jesteśmy wyrodni rodzice bo jak on zaczyna się drzeć to robi takie śmieszne miny, że my zamiast go uspokajać zwijamy się ze śmiechu :
(oczywiście tylko w dzień, w nocy od razu dostaje to czego chce, czyli biust do wglądu i suchą pieluchę ;D ). Już nie bardzo pamiętam jak to jest być w ciąży, zwłaszcza, że brzuch mam prawie płaski - jest tylko fałda jak siedzę... Jest naprawdę fajnie - ale co ja wam tu... Niedługo same zobaczycie...
sylwia532
Fanka BB :)
ja naten olejek bym sie zdecydowala tylko boje sie ostrego przeczyszczenia-ze beda skurcze i bede musiala do szpitala zasuwac a tu posiedzenie na kibelku mnie zatrzyma...............
dzis jeszcze seksik a jak nie ruszy to..............nie wiem
dzis jeszcze seksik a jak nie ruszy to..............nie wiem
reklama
sylwia532
Fanka BB :)
dostalam w prezencie od meza OLEJEK RYCYNOWY ;D
cos mu tam wspomnialam poszperal i poczytal w necie i mi kupil-wreczajac stwierdzil ze jutro chce miec SYNA :
hehehe tylko ze ja sie boje i nie wypije 8),poczekam chyba do soboty-bo wole jednak ten olej niz miec wywolywany porod kroplowka
jedna strona medalu to taka ze pijac to mam lewatywke z glowy 8)
cos mu tam wspomnialam poszperal i poczytal w necie i mi kupil-wreczajac stwierdzil ze jutro chce miec SYNA :
hehehe tylko ze ja sie boje i nie wypije 8),poczekam chyba do soboty-bo wole jednak ten olej niz miec wywolywany porod kroplowka
jedna strona medalu to taka ze pijac to mam lewatywke z glowy 8)
Podziel się: