J
julianap
Gość
Takw środę masz dostać @ ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takw środę masz dostać @ ?
ja też wtorek a środa. A owu kiedy mialas wiesz dokladnie?
i ja!ja też wtorek a środa. A owu kiedy mialas wiesz dokladnie?
Właśnie ostatnio mam wszystko bardzo regularnie co do dnia i zgodnie z aplikacją flo owulacja wypadała na 8.06ja też wtorek a środa. A owu kiedy mialas wiesz dokladnie?
a ilu dniowe masz cykle?Właśnie ostatnio mam wszystko bardzo regularnie co do dnia i zgodnie z aplikacją flo owulacja wypadała na 8.06
30dniowea ilu dniowe masz cykle?
ooo ja mam 29 dniowe . Teraz wszystko wróciło do normy bo wcześniej mialam różnie co 34 dni co 3030dniowe
Ja tak samo. Kiedyś miałam bardzo nieregularne cykle, czasem nawet zanikały albo były bardzo dlugie:/ I właśnie od jakiegoś czasu wszystko mi chodzi jak w zegarkuooo ja mam 29 dniowe . Teraz wszystko wróciło do normy bo wcześniej mialam różnie co 34 dni co 30
. :/
a jak odczuwasz ze to owu? Masz jakieś bole brzucha albo coś?Ja tak samo. Kiedyś miałam bardzo nieregularne cykle, czasem nawet zanikały albo były bardzo dlugie:/ I właśnie od jakiegoś czasu wszystko mi chodzi jak w zegarku
Nie, nic nie mam Testów też nie robię. Jedynie śluz mam inny, tak jak to książkowo opisują dla owua jak odczuwasz ze to owu? Masz jakieś bole brzucha albo coś?