reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciaza

joasia29

Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny .
Zaczne od tego ze okres mam regularny co 28 dni . ostatni okres miałam 29 stycznia i twal 7 dni . zazwyczaj mam 5 dni . teraz okres powinnam dostac 25 lutego i do tej pory cisza . robilam test i byl negatywny . a mam typowe obiawy na ciaze . co byscie poradziy ?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja mam jeszcze dziwniejszą sytuację, ponieważ 22.02 powinnam dostać @ ale jej nie mam więc 23.02 zrobiłam test i wskazał 2 kreski ale bardzo jasna ta druga kreska, dzisiaj rano powtórzyłam test i wskazał tylko jedną kreske. Niestety mam objawy takie jak: częste oddawanie moczu, pobolewanie w dolnej części brzucha, oraz ból piersi. Zrobiłam również bhcg wczoraj ale wyniki mam dopiero w piątek :( Podkreślam, że będąc w pierwszej ciąży nie miałam takich problemów ponieważ test w dniu planowanej miesiączki wskazał dwie bardzo widoczne kreski. Nie wiem co o tym myśleć?

Karolina120 mam to samo co ty tylko test byl negatywny ... Ale jeszcze u mnie to jest dziwne ze mąż pracuje przy rybach jak wraca z pracy to czuc od niego te cuchnace ryby az mnie cofa a z drugiej strony ja za sledzie w smietanie to dalabym sie pochlastac gdzie ja nigdy nie przepadalam za sledziami . a ogorki kiszone musze miec pod reka bo non stop bym jadla chleb z mortadela i ogorkami

Musicie też wiedzieć, że bardzo chcąc dziecko zaczynamy sobie wkręcać niektóre objawy po prostu czy też same się doszukiwać. Trzeba zrobić po prostu test beta hcg tak jak to zrobiła Karolina :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

A i jeszcze bardzo ważna sprawa. Nie ma objawów typowo charakterystycznych tylko dla ciąży.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym poczekala 2-3 dni i powtorzyla test . Zazwyczaj druga kreska na poczatku jest blada , czasem ledwo widoczna . A potem ciemnieje z dnia na dzien . Powodzenia!

Czesc dziewczyny .
Zaczne od tego ze okres mam regularny co 28 dni . ostatni okres miałam 29 stycznia i twal 7 dni . zazwyczaj mam 5 dni . teraz okres powinnam dostac 25 lutego i do tej pory cisza . robilam test i byl negatywny . a mam typowe obiawy na ciaze . co byscie poradziy ?

Może poprostu spóźnia Ci się okres najnormalniej w życiu ? Daj znać co dalej

reklama
Dziewczyny ja mam jeszcze dziwniejszą sytuację, ponieważ 22.02 powinnam dostać @ ale jej nie mam więc 23.02 zrobiłam test i wskazał 2 kreski ale bardzo jasna ta druga kreska, dzisiaj rano powtórzyłam test i wskazał tylko jedną kreske. Niestety mam objawy takie jak: częste oddawanie moczu, pobolewanie w dolnej części brzucha, oraz ból piersi. Zrobiłam również bhcg wczoraj ale wyniki mam dopiero w piątek :( Podkreślam, że będąc w pierwszej ciąży nie miałam takich problemów ponieważ test w dniu planowanej miesiączki wskazał dwie bardzo widoczne kreski. Nie wiem co o tym myśleć?
Tak długo czekać.. pewnie się niecierpliwisz mega

Do góry