reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża?

Witam. Dwa tygodnie temu uprawiałam petting i seks oralny. Podczas gdy pieściłam chłopaka ustami, odrazu doszło do pocałunków i bezpośrednio po nich naślinił palce i włożył mi je do pochwy. Nie było wytrysku, możliwe, że wydzielił się preejakulat. Miałam wtedy dni płodne. 12 dni przed miesiączką bolały mnie piersi. Aktualnie mam 5 dni do miesiączki, piersi nie bolą od 2 dni, dodatkowo od wczoraj mam różowe plamienia. Nie wiązałam tego z początkiem okresu, ponieważ nie odczuwam bólu brzucha, co występuje u mnie zawsze. Czy ta sytuacja mogła doprowadzić do ciąży? Co mogą oznaczać te plamienia? Strasznie się denerwuję.

reklama
Rozwiązanie
Witam. Dwa tygodnie temu uprawiałam petting i seks oralny. Podczas gdy pieściłam chłopaka ustami, odrazu doszło do pocałunków i bezpośrednio po nich naślinił palce i włożył mi je do pochwy. Nie było wytrysku, możliwe, że wydzielił się preejakulat. Miałam wtedy dni płodne. 12 dni przed miesiączką bolały mnie piersi. Aktualnie mam 5 dni do miesiączki, piersi nie bolą od 2 dni, dodatkowo od wczoraj mam różowe plamienia. Nie wiązałam tego z początkiem okresu, ponieważ nie odczuwam bólu brzucha, co występuje u mnie zawsze. Czy ta sytuacja mogła doprowadzić do ciąży? Co mogą oznaczać te plamienia? Strasznie się denerwuję.
------------------------------------------------------------------
Może i jestem tylko trochę starsza ale chyba...
reklama
Myślałam, ze takie teksty to tylko na zapytaj i samosi, a tu też się to rozprzestrzeniło :D
Mówią, że czytanie ma przyszłość ale jak czytam Twoją wypowiedź, to mam banana na twarzy. Poważnie pytasz czy po prostu jaja sobie z nas robisz? :D :p

Dla przypomnienia trudnych pytan autorki- jej wczesniejszy problem:
Witam, błagam tylko bez wścibskich komentarzy, ponieważ dopiero to wszystko zaczynam i potrzebuję pomocy/porady.

po ok 15/30 minutach poszłam się umyć. Czy spływająca woda z plemnikami z piersi może doprowadzić do zapłodnienia
Kiedy wytrysk nastąpił kilka kropel poleciało na moje udo (byłam w spodniach i bieliźnie). Czy to możliwe?
Czy któraś sytuacja była rezekowna?

Ja pierdziu..... Od razu dzien staje sie smieszniejszy:p

Dla przypomnienia trudnych pytan autorki- jej wczesniejszy problem:
Witam, błagam tylko bez wścibskich komentarzy, ponieważ dopiero to wszystko zaczynam i potrzebuję pomocy/porady.

po ok 15/30 minutach poszłam się umyć. Czy spływająca woda z plemnikami z piersi może doprowadzić do zapłodnienia
Kiedy wytrysk nastąpił kilka kropel poleciało na moje udo (byłam w spodniach i bieliźnie). Czy to możliwe?
Czy któraś sytuacja była rezekowna?

Ja pierdziu..... Od razu dzien staje sie smieszniejszy:p
Faktycznie, może być ze to ona...A pisała, że da sobie na wstrzymanie bo nie jest gotowa:confused2:a teraz ssieo_Obleeeeeee.... :o

reklama
Do góry