reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Tak, dwie kreski to zazwyczaj ciąża
Aby na 100% potwierdzić idź na betę z krwi.
Aby na 100% potwierdzić idź na betę z krwi.
Ja tylko dodam, że robienie beta HCG nie jest ogólnie obowiązkowe w ciąży. Jeśli chcesz, możesz zrobić. Ale nie musisz.
Jasne. Ale warto zawsze chociaz potwierdzic sobie, ze ta ciaza faktycznie jest, bo z tymi testami sikanymi to roznie bywa. Nie raz tu na forum wychodzily pozytywne, a ciazy nie bylo.
Dzień dobry, jestem tutaj nowa i wykonałam dzisiaj test ciążowy bo mam obawy i bardzo się martwię. Pieszczoty z moim miałam 9 dni temu i miewałam plamienie krwi wczoraj pare kropel, a wczesniej 3 dni temu miałam na papierze podcierając sie krew niby różowa delikatnie, ale była i dodam, że podcierajac sie mnie piekło, do miesiączki mi czasu jeszcze ponieważ 16 dni temu miałam miesiączkę i robiąc test chyba minelo 5 minut to byl negatywny, a po kilku godzinach cos takiego czy to test pozytywny widząc takie kreski? Nie mam pojęcia czy to infekcja czy ciąża. Dodam, że wcześniej odczuwałam takie zawroty glowy i osłabienie. Proszę o porady co mam w tym kierunku działać?
Palusia1210
Lady Loka
ale tam nic nie maDzień dobry, jestem tutaj nowa i wykonałam dzisiaj test ciążowy bo mam obawy i bardzo się martwię. Pieszczoty z moim miałam 9 dni temu i miewałam plamienie krwi wczoraj pare kropel, a wczesniej 3 dni temu miałam na papierze podcierając sie krew niby różowa delikatnie, ale była i dodam, że podcierajac sie mnie piekło, do miesiączki mi czasu jeszcze ponieważ 16 dni temu miałam miesiączkę i robiąc test chyba minelo 5 minut to byl negatywny, a po kilku godzinach cos takiego czy to test pozytywny widząc takie kreski? Nie mam pojęcia czy to infekcja czy ciąża. Dodam, że wcześniej odczuwałam takie zawroty glowy i osłabienie. Proszę o porady co mam w tym kierunku działać?
A nawet jakby bylo, to test odczytany po czasie jest nieważny.
Cos niby przebija, ale nie wygląda na wybarwioną kreskę. Ja bym akoczyła na betę w poniedziałek.Witajcie dziewczyny, dziś robiłam test. Do miesiączki pozostało dwa dni. A owulację miałam prawdopodobnie między 27 a 1 kwietnia. Dziś popołudniu zrobiłam test i wyszło coś takiego. Czy to ciąża?
Dzień dobry, jestem tutaj nowa i wykonałam dzisiaj test ciążowy bo mam obawy i bardzo się martwię. Pieszczoty z moim miałam 9 dni temu i miewałam plamienie krwi wczoraj pare kropel, a wczesniej 3 dni temu miałam na papierze podcierając sie krew niby różowa delikatnie, ale była i dodam, że podcierajac sie mnie piekło, do miesiączki mi czasu jeszcze ponieważ 16 dni temu miałam miesiączkę i robiąc test chyba minelo 5 minut to byl negatywny, a po kilku godzinach cos takiego czy to test pozytywny widząc takie kreski? Nie mam pojęcia czy to infekcja czy ciąża. Dodam, że wcześniej odczuwałam takie zawroty glowy i osłabienie. Proszę o porady co mam w tym kierunku działać?Zobacz załącznik 1626453Zobacz załącznik 1626454
Test najwczesniej 14 dni po stosunku, zeby byl wiarygodny. Wynik odczytany po czasie jest niewazny. Jesli masz 16 dni do okresu to najpewniej dopiero teraz wchodzisz w faze okoloowulacyjna.
reklama
Palusia1210
Wydaje mi się, że jest lekko zalany i nic na nim nie widaćDzień dobry, jestem tutaj nowa i wykonałam dzisiaj test ciążowy bo mam obawy i bardzo się martwię. Pieszczoty z moim miałam 9 dni temu i miewałam plamienie krwi wczoraj pare kropel, a wczesniej 3 dni temu miałam na papierze podcierając sie krew niby różowa delikatnie, ale była i dodam, że podcierajac sie mnie piekło, do miesiączki mi czasu jeszcze ponieważ 16 dni temu miałam miesiączkę i robiąc test chyba minelo 5 minut to byl negatywny, a po kilku godzinach cos takiego czy to test pozytywny widząc takie kreski? Nie mam pojęcia czy to infekcja czy ciąża. Dodam, że wcześniej odczuwałam takie zawroty glowy i osłabienie. Proszę o porady co mam w tym kierunku działać?Zobacz załącznik 1626453Zobacz załącznik 1626454