reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża?

oliwkaa14352

Zaangażowana w BB
received_629824065554195.jpeg
Hejka
Przedwczoraj rano zrobilam test kolo 8 rano i wyszedł pozytywny
Wczoraj kolo 12:00-13:00 robiłam to negatywny

A dzisiaj rano zrobilam koło 8:00 to pozytywny

Myślicie ze to ciąża czy nie ?

reklama
No pewnie, że pozytywny,
Testy z firmy pink też pokazywały mi dwie kreski a ciąży pare miesięcy temu nie było . I się obawiam że te też mnie w błąd wprowadzają. Ale skoro wychodzą pozytywne dopiero od paru dni to chyba jednak coś na rzeczy .
Nie wiem czy robić sobie nadzieje czy lepiej nie 🥺

Testy z firmy pink też pokazywały mi dwie kreski a ciąży pare miesięcy temu nie było . I się obawiam że te też mnie w błąd wprowadzają. Ale skoro wychodzą pozytywne dopiero od paru dni to chyba jednak coś na rzeczy .
Nie wiem czy robić sobie nadzieje czy lepiej nie 🥺
a kiedy masz mieć miesiączke? Mi się nigdy nie zdarzyło żeby wyszedł mi pozytyw a nie byłabym w ciąży.

a kiedy masz mieć miesiączke? Mi się nigdy nie zdarzyło żeby wyszedł mi pozytyw a nie byłabym w ciąży.
Okres mam mieć mniej więcej w tych dniach , 8-9-10.

Może mi się zdawało i to była kreska fabryczna . I to bardzo możliwe bo widziałam ją do słońca i była prawie nie widoczna

reklama
Na zdjęciu widać ewidentnie 2 kreski. Powtórz test w dniu spodziewanej miesiączki. Jeśli wyjdzie pozytywny to Lec na betę. Wszystko będzie jasne

reklama
Do góry