Nie doszukuj się drugiej kreski, bo jeżeli jest to słaba. Powtórz test za kilka dni, albo zrób betę.A co myślicie o moim ? U Ciebie ewidentnie druga jest
reklama
Nie widać 2 kreskiA co myślicie o moim ? U Ciebie ewidentnie druga jest
Ja tu widzę 2 kreski, ja takie same miałam w terminie spodziewanej miesiaczki ale tak jak dziewczyny piszą lepiej pójść na betę, ona wszystko potwierdziA co myślicie o moim ? U Ciebie ewidentnie druga jest
asia.joanna
Fanka BB :)
Ja nic nie widzę. Zrób betę, jest wiarygodna w 100% a sikańce nieA co myślicie o moim ? U Ciebie ewidentnie druga jest
Lenkamagda
Zaangażowana w BB
Tak zrobię , ale dopiero w środę nie lubię czekaćJa tu widzę 2 kreski, ja takie same miałam w terminie spodziewanej miesiaczki ale tak jak dziewczyny piszą lepiej pójść na betę, ona wszystko potwierdzi
Lenkamagda
Zaangażowana w BB
Ciężko uchwycić na zdjęciuNie widać 2 kreski
Załączniki
w jakim czasie się pojawiła? Bo jak po 5 minutach to może buc testowa/fabryczna bo na zdjeciu nic nie widacCiężko uchwycić na zdjęciu
M
Moncia1984
Gość
Co sądzicie o tym teście ? Dodam, ze robiłam go dziś rano. Czułość 10. Z góry dziękuje za odpowiedzi
M
Moncia1984
Gość
reklama
jasani
Fanka BB :)
Negatywny.Co sądzicie o tym teście ? Dodam, ze robiłam go dziś rano. Czułość 10. Z góry dziękuje za odpowiedzi