reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża ?

Cześć wam. Pisze do was o poradę bardziej.... Czy mogę byc w ciąży? 10 dni temu doszło z moim partnerem do stosunku z pełnym wtryskiem.. Przez ostatnie trzy dni mam bardzo dużo ślizgu, boli mnie jajnik prawy i miewam bóle podbrzusza... Dodam, że mam bardzo nieregularne okresy ( czasem i pół roku przerwy ).. Czy moge juz robić test ciążowy?

reklama
Cześć wam. Pisze do was o poradę bardziej.... Czy mogę byc w ciąży? 10 dni temu doszło z moim partnerem do stosunku z pełnym wtryskiem.. Przez ostatnie trzy dni mam bardzo dużo ślizgu, boli mnie jajnik prawy i miewam bóle podbrzusza... Dodam, że mam bardzo nieregularne okresy ( czasem i pół roku przerwy ).. Czy moge juz robić test ciążowy?
Nikt Ci nie powie czy jesteś w ciazy. Test zrób w dzień spodziewanego okresu

Test jest wiarygodny ok 16 dni po stosunku.

Jeżeli masz teraz odczucie "mokro i ślisko" to najpewniej masz teraz dopiero okres okołoowulacyjny.

Z takimi długimi cyklami udaj się do ginekologa bo to nie jest "normalne".

Mi test pokazał słaba kreskę już 10 dni po 💋 także jak Ci nie szkoda pieniędzy to możesz spróbować. Tylko kup bardzo czuły test o czułości 10. Natomiast jeśli wyjdzie negatywny to nie oznacza że nie jesteś w ciąży. Jak za tydzień okresu nie będzie to powtórz test.

Test robiony na 4 dni przed spodziewaną miesiączka. Proszę o opinię czy wy też takie miałyście czy to błąd testu. Z góry dziękuję za odpowiedź 😉

Załączniki

• IMG_20210805_073357.jpg
    IMG_20210805_073357.jpg
    189,5 KB · Wyświetleń: 111
Jak dla mnie pozytywny. Po cichu gratuluję! Powtórz test w dni spodizewanej meisiaczki a najlepiej udać się na betę ❤️

reklama
Do góry