Zastrzyk miałam robiony 11 dc ,jestem w 21Do 10 dni po podaniu zastrzyku ovtirele test będzie wychodził dodatni Także robienie go w tym momencie nic nie wnosi...
reklama
jasani
Fanka BB :)
To tym bardziej jeżeli jest tam jakaś kreska to może być jeszcze wynik zastrzyku. Niektóre źródła podają, że utrzymuje się nawet do 12 dni.Zastrzyk miałam robiony 11 dc ,jestem w 21
To tym bardziej jeżeli jest tam jakaś kreska to może być jeszcze wynik zastrzyku. Niektóre źródła podają, że utrzymuje się nawet do 12 dni.
Oby nie liczę ze będzie stawała się wyraźniejsza
Nigdy tyle dni mi się nie utrzymywało w organizmie po zastrzyku
Trochę już miałam tych stymulacji
Przy pierwszym dziecku , teraz już 5
Na ogol nawet mnie piersi nie bolały
Robię sobie nadzieje
Tylko czy faktycznie widać ta druga kreskę czy sobie uroiłam
Nigdy tyle dni mi się nie utrzymywało w organizmie po zastrzyku
Trochę już miałam tych stymulacji
Przy pierwszym dziecku , teraz już 5
Na ogol nawet mnie piersi nie bolały
Robię sobie nadzieje
Tylko czy faktycznie widać ta druga kreskę czy sobie uroiłam
Hej okresu powinnam dostać 18.03 a test pierwszy robiłam 23.03 i wyszła już blada bardzo blada kreska następnego dnia zrobiłam jeszcze jeden i kolejnego dnia dwa kolejne które widać na zdjęciu i 26 badałam betę. A Ty w którym dniu robiłaś test? Może powinnaś zrobić test z wyższa czułością albo po pristu zrób badanie betę koszt ok 35 zł i wtedy bd miała pewność. Powodzenia i mam nadzieję że doczekaliście się swojego szczęściaHej Anna, mysle ze już można Ci gratulować A który dzień cyklu testowalas?
Ja tez rozkminiam czy mogę być w ciazy
Cień drugiej kreski mi wychodzi
A już tak długo się staramy ze bardzo bym chciała ... widzisz coś czy moje marzenie to tylko?
Hej okresu powinnam dostać 18.03 a test pierwszy robiłam 23.03 i wyszła już blada bardzo blada kreska następnego dnia zrobiłam jeszcze jeden i kolejnego dnia dwa kolejne które widać na zdjęciu i 26 badałam betę. A Ty w którym dniu robiłaś test? Może powinnaś zrobić test z wyższa czułością albo po pristu zrób badanie betę koszt ok 35 zł i wtedy bd miała pewność. Powodzenia i mam nadzieję że doczekaliście się swojego szczęścia
A może orientujesz się jaki to tydzień i byłam przestraszona ze coś nie tak bo zazwyczaj dziewczyny piszą w tys betę a u mnie tylko 92Gratulacje. Ciąża jak nic. Powtórz po 48h czy dobrze przyrasta
Mała.czarna
Tygodnie ciąży liczymy na podstawie daty ostatniej miesiączki kochana Jedna wartość bety nie mówi nic prócz tego że jesteś w ciąży. A beta owszem liczona jest w tysiącach ale nie w dniu spodziewanej miesiączki tylko ciut później. Kiedy miałaś ostatni okres?A może orientujesz się jaki to tydzień i byłam przestraszona ze coś nie tak bo zazwyczaj dziewczyny piszą w tys betę a u mnie tylko 92
reklama
natka29
cos widac ❤❤ sprawdz za 2 dni i daj znać! ja tez jestem 21dc, 2 kwietnia mam dostać okres, wiec praktycznie tak jak u Ciebie i powoli zaczynam myśleć o testowaniu a u Ciebie juz widac jakis cień cieniaMysle ze jak jesteś już tyle dni po terminie @ i tak się ma sytuacja to nic jak tylko ciąża
Ja jestem w 21 dc , poprostu inaczej się czuje a jestem podczas stymulacji w tym cyklu i się zastanawiam czy to już , okres mam mieć 1 kwietnia