reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża

reklama
Oby nie 🥰liczę ze będzie stawała się wyraźniejsza
Nigdy tyle dni mi się nie utrzymywało w organizmie po zastrzyku
Trochę już miałam tych stymulacji
Przy pierwszym dziecku , teraz już 5
Na ogol nawet mnie piersi nie bolały
Robię sobie nadzieje
Tylko czy faktycznie widać ta druga kreskę czy sobie uroiłam 😔

Hej Anna, mysle ze już można Ci gratulować ☺️A który dzień cyklu testowalas?
Ja tez rozkminiam czy mogę być w ciazy
Cień drugiej kreski mi wychodzi
A już tak długo się staramy ze bardzo bym chciała ... widzisz coś czy moje marzenie to tylko?
Hej okresu powinnam dostać 18.03 a test pierwszy robiłam 23.03 i wyszła już blada bardzo blada kreska następnego dnia zrobiłam jeszcze jeden i kolejnego dnia dwa kolejne które widać na zdjęciu i 26 badałam betę. A Ty w którym dniu robiłaś test? Może powinnaś zrobić test z wyższa czułością albo po pristu zrób badanie betę koszt ok 35 zł i wtedy bd miała pewność. Powodzenia i mam nadzieję że doczekaliście się swojego szczęścia ❤️

Hej okresu powinnam dostać 18.03 a test pierwszy robiłam 23.03 i wyszła już blada bardzo blada kreska następnego dnia zrobiłam jeszcze jeden i kolejnego dnia dwa kolejne które widać na zdjęciu i 26 badałam betę. A Ty w którym dniu robiłaś test? Może powinnaś zrobić test z wyższa czułością albo po pristu zrób badanie betę koszt ok 35 zł i wtedy bd miała pewność. Powodzenia i mam nadzieję że doczekaliście się swojego szczęścia ❤️

Mysle ze jak jesteś już tyle dni po terminie @ i tak się ma sytuacja to nic jak tylko ciąża 🥰
Ja jestem w 21 dc , poprostu inaczej się czuje a jestem podczas stymulacji w tym cyklu i się zastanawiam czy to już , okres mam mieć 1 kwietnia

A może orientujesz się jaki to tydzień i byłam przestraszona ze coś nie tak bo zazwyczaj dziewczyny piszą w tys betę a u mnie tylko 92
Tygodnie ciąży liczymy na podstawie daty ostatniej miesiączki kochana :) Jedna wartość bety nie mówi nic prócz tego że jesteś w ciąży. A beta owszem liczona jest w tysiącach ale nie w dniu spodziewanej miesiączki tylko ciut później. Kiedy miałaś ostatni okres?

reklama
Mysle ze jak jesteś już tyle dni po terminie @ i tak się ma sytuacja to nic jak tylko ciąża 🥰
Ja jestem w 21 dc , poprostu inaczej się czuje a jestem podczas stymulacji w tym cyklu i się zastanawiam czy to już , okres mam mieć 1 kwietnia
cos widac ❤❤ sprawdz za 2 dni i daj znać! :) ja tez jestem 21dc, 2 kwietnia mam dostać okres, wiec praktycznie tak jak u Ciebie i powoli zaczynam myśleć o testowaniu a u Ciebie juz widac jakis cień cienia ;)

Do góry