cos widac ❤❤ sprawdz za 2 dni i daj znać! ja tez jestem 21dc, 2 kwietnia mam dostać okres, wiec praktycznie tak jak u Ciebie i powoli zaczynam myśleć o testowaniu a u Ciebie juz widac jakis cień cienia
reklama
O to faktycznie jakby co to byśmy miały ten sam czas
Nie ukrywam ze się jakoś tak nastawiłam
W poprzedniej ciazy tez mnie tak bardzo od razu piersi bolały...
A Ty masz jakieś objawy?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
I beta i testy nie pozostawiają wątpliwości Powtórz betę, żeby sprawdzić, jak przyrasta, i ciesz się ciążą
natka29
Fanka BB :)
nie ja nie, wszystko normalnieO to faktycznie jakby co to byśmy miały ten sam czas
Nie ukrywam ze się jakoś tak nastawiłam
W poprzedniej ciazy tez mnie tak bardzo od razu piersi bolały...
A Ty masz jakieś objawy?
18.02Tygodnie ciąży liczymy na podstawie daty ostatniej miesiączki kochana Jedna wartość bety nie mówi nic prócz tego że jesteś w ciąży. A beta owszem liczona jest w tysiącach ale nie w dniu spodziewanej miesiączki tylko ciut później. Kiedy miałaś ostatni okres?
Hej dziewczyny
Okres mi się spóźnia 3dni, betę robiłam dzień po spodziewanej miesiączce i wyszła <2,30 i według norm nie jestem w ciąży, ale ujemna też nie jest z tego co rozumiem. Testy z apteki też negatywne i nie wiem teraz czy beta może się mylić czy niekoniecznie? Dodam że okres co najwyżej wcześniej dostaje, nigdy później
I bez sensu robię sobie nadzieje
miała z Was któraś podobnie, a ciąża jednak była?
Okres mi się spóźnia 3dni, betę robiłam dzień po spodziewanej miesiączce i wyszła <2,30 i według norm nie jestem w ciąży, ale ujemna też nie jest z tego co rozumiem. Testy z apteki też negatywne i nie wiem teraz czy beta może się mylić czy niekoniecznie? Dodam że okres co najwyżej wcześniej dostaje, nigdy później
jasani
Wynik wskazuje na brak ciąży. Jest poniżej 2,3. Beta się nie myli. Chyba, że owulacje miałaś później to beta również wyjdzie później. Jak okres się nie pojawi to powtórz badanie. Jak wynik będzie nadal negatywny to do lekarza.Hej dziewczyny
reklama
Mała.czarna
A cykle masz regularne?18.02