reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąza

Cześć dziewczyny mam taki problem
Kochałam się z facetem 2 dni przed owulacja bez żadnego zabezpieczenia,skończyło się jak skończyło same wiecie.
Teraz mam takie dziwne objawy temperatura w pochwie jest cały czas wysoka bo jest ponad 37.3
Zaraz po owulacji moze z 8 dni mialam różowe plamienie ale to było tylko chwilowe
Boli mnie podbrzusze a zachwile przestaje raz tak raz tak
Do okresu mam jeszcze dwa dni i nie wiem czy moge byc w ciąży czy nie
Robiłam testy wyszło mi takie coś
Liczę na was ze i coś podpowiecie

Załączniki

• Screenshot_20210315-115544_Gallery.jpg
    Screenshot_20210315-115544_Gallery.jpg
    216,2 KB · Wyświetleń: 190
  • 20210315_093001.jpg
    20210315_093001.jpg
    843,8 KB · Wyświetleń: 327
reklama
Pierwszy wygląda na zalany a drugi negatywny. Jeżeli miesiączka nie przyjdzie to zrób ponownie test.

Pierwszy zalany, na drugim widzę jakiś cień cienia ale mozeto być kwestia zdjęcia 🤷‍♀️ poczekaj te dwa dni i powtórz test

Dziewczyny mam pytanie rano zrobiłam test płytkowy Pink z rossmana 10uml wyszedł jak na zdjęciu jakieś dwie/trzy godziny później udałam się do apteki po dwa kolejne testy ,które wyszły negatywne. Co o tym myślicie ?

Załączniki

• B877F4D4-9C44-42BC-9C67-95F1E66FC2C9.jpeg
    B877F4D4-9C44-42BC-9C67-95F1E66FC2C9.jpeg
    336,1 KB · Wyświetleń: 127
reklama
Tylko badanie krwi da 100% pewności, ale może być tak, że beta nie osiągnęła jeszcze takiego poziomu, żeby wykrywały ją testy robione po południu.
Testuj z pierwszego porannego moczu.

Do góry