Ewelina.Be
Fanka BB :)
Ten jest pozytywny. GratulacjePo 5 minutach .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten jest pozytywny. GratulacjePo 5 minutach .
Pozytywny, bez wątpliwości. Aż miło popatrzeć. ZazdroszczęPo 5 minutach .
Ja nigdy takich nie robiłam nie mam pojęciaHej, czy któras z Was miała taki test ? Jest przekreslony plus jednak pusty a po otwarciu są dwie kreski i trzecia bledsza i na drugim pasku jedna i druga bledsza
Ja jeszcze nie dowierzam Muszę się upewnić w dniu miesiączki chociaż mam nieregularne cyklePozytywny, bez wątpliwości. Aż miło popatrzeć. Zazdroszczę
Negatywny, a testów się nie otwieraHej, czy któras z Was miała taki test ? Jest przekreslony plus jednak pusty a po otwarciu są dwie kreski i trzecia bledsza i na drugim pasku jedna i druga bledsza
A jakiej firmy? Ja też tak miałam myślałam że jestem w A nie byłam. Najlepiej iść na bete chociaż mi wyszła więcej niż 2 i dalej myslalam ze jestem a nie bylam. Kup test strumieniowy na nim nie wychodza dziwne kreskiZrobiłam dzisiaj rano dałam 2 krople a w instrukcji jest 2-3 ale pasek testowy wogole nie ruszył wiec dałam jedna jeszcze i ruszyła i wyszed taki sam . Dziwne rozumiem ze znów nie ważny . A już tyle testów przeszłam i nigdy mi zalane nie wyszły może kupiłam jakieś felerne
Pozyttwny na 100 procent. GratulujęZrobiłam dzisiaj 3 test i 3 krople i wyszedł taki
A jakiej firmy? Ja też tak miałam myślałam że jestem w A nie byłam. Najlepiej iść na bete chociaż mi wyszła więcej niż 2 i dalej myslalam ze jestem a nie bylam. Kup test strumieniowy na nim nie wychodza dziwne kreski
A to nie to tego akurat nie używałam. Ale według drugiego zdjęcia jakie Pani wysłała to napewno ciąża. No mi dzisiaj wyszedł taki i też nie wiem rano jak by miesiączka dostałam ale puki co nic nie leci..taki dokładnie