reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża ?

reklama
Hej, czy któras z Was miała taki test ? Jest przekreslony plus jednak pusty a po otwarciu są dwie kreski i trzecia bledsza i na drugim pasku jedna i druga bledsza

Załączniki

• IMG_20210313_110106-01.jpeg
    IMG_20210313_110106-01.jpeg
    477,5 KB · Wyświetleń: 162
  • IMG_20210313_110447-02.jpeg
    IMG_20210313_110447-02.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 156
Zrobiłam dzisiaj rano dałam 2 krople a w instrukcji jest 2-3 ale pasek testowy wogole nie ruszył wiec dałam jedna jeszcze i ruszyła i wyszed taki sam . Dziwne rozumiem ze znów nie ważny . A już tyle testów przeszłam i nigdy mi zalane nie wyszły może kupiłam jakieś felerne
A jakiej firmy? Ja też tak miałam myślałam że jestem w A nie byłam. Najlepiej iść na bete chociaż mi wyszła więcej niż 2 i dalej myslalam ze jestem a nie bylam. Kup test strumieniowy na nim nie wychodza dziwne kreski

A jakiej firmy? Ja też tak miałam myślałam że jestem w A nie byłam. Najlepiej iść na bete chociaż mi wyszła więcej niż 2 i dalej myslalam ze jestem a nie bylam. Kup test strumieniowy na nim nie wychodza dziwne kreski

taki dokładnie

Załączniki

• 2D535DE6-0C46-4014-A1E7-7F0A01AD31BC.jpeg
    2D535DE6-0C46-4014-A1E7-7F0A01AD31BC.jpeg
    39,3 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Do góry