reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża ?

Hej, czy któras z Was miała taki test ? Jest przekreslony plus jednak pusty a po otwarciu są dwie kreski i trzecia bledsza i na drugim pasku jedna i druga bledsza

Testów się nie rozkręca, nie ogląda pod światło i nie robi się negatywów zdjęć. Po co doszukujesz się na siłę, skoro na wyświetlaczu miałaś jasny komunikat?

reklama
Dziewczyny mam pytanie rano zrobiłam test płytkowy Pink z rossmana 10uml wyszedł jak na zdjęciu jakieś dwie/trzy godziny później udałam się do apteki po dwa kolejne testy ,które wyszły negatywne. Co o tym myślicie ?

Załączniki

• C3BB7751-45C5-41F0-A29C-326ADA6E49F2.jpeg
    C3BB7751-45C5-41F0-A29C-326ADA6E49F2.jpeg
    309,7 KB · Wyświetleń: 143
Dziewczyny mam pytanie rano zrobiłam test płytkowy Pink z rossmana 10uml wyszedł jak na zdjęciu jakieś dwie/trzy godziny później udałam się do apteki po dwa kolejne testy ,które wyszły negatywne. Co o tym myślicie ?
A tamte tez maja taka czułość ? Najlepiej zrób rano jeszcze

Tak dokładnie taka sama z tym ze były z apteki z jakiś firm,których wogole nie znam . Może być tak ze te dwa wyszły negatywne ze względu na to ze zbyt często chodziłam siusiu lub zbyt dużo wypiłam ?
Nie mam pojęcia najlepiej zrób rano . Możliwe ze pierwszy wyszedł zalany ? Ja ostatnio jak robiłam dziewczyny mi pisały ze jest zalany ale następne dwa zrobiłam takie same i tez były pozytywne

Nie mam pojęcia najlepiej zrób rano . Możliwe ze pierwszy wyszedł zalany ? Ja ostatnio jak robiłam dziewczyny mi pisały ze jest zalany ale następne dwa zrobiłam takie same i tez były pozytywne
Ale robiłaś tylko jeden w tym dniu ? I rzekomo był zalany tak ?

Tak dokładnie taka sama z tym ze były z apteki z jakiś firm,których wogole nie znam . Może być tak ze te dwa wyszły negatywne ze względu na to ze zbyt często chodziłam siusiu lub zbyt dużo wypiłam ?

Jeśli jest to wczesna ciąża to test może wyjść negatywny przez to że jest za bardzo rozcieńczony mocz. Dlatego właśnie zaleca się robienie testów z porannego moczu, bo wtedy stężenie beta hcg w moczu jest najwyższe.

Jeśli jest to wczesna ciąża to test może wyjść negatywny przez to że jest za bardzo rozcieńczony mocz. Dlatego właśnie zaleca się robienie testów z porannego moczu, bo wtedy stężenie beta hcg w moczu jest najwyższe.
No właśnie to by był sam poczateczek maksymalnie 4 minimalnie 3 tydz

reklama
Do góry