Sylwia199630
Aktywna w BB
To jest nadzieja. Zobaczymy jak jutro po usg narazie leżę i czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który to tydzień u Ciebie?? Dobrze że torbiel się zmniejsza, trzymam kciuki. a mdłości to dobry objawWróciłam właśnie z usg. Torbiel się lekko zmiejszył od poniedziałku. Pani doktor sprawdziła pęcherzyk ciążowy widać w nim ciałko żółte zlokalizowane w dobrym miejscu ale zarodka i serduszka jeszcze nie. Nadal mam straszne mdłości i bóle podbrzusza. W poniedziałek kolejna wizyta trzymajcie kciuki Zobacz załącznik 1142381
A to pewnie w poniedziałek będzie już serduszkoZ obliczeń miesiączki to 6 tydzień
Nie zamrtwiaj się, bo nie masz na to wpływu, niestety , ja 2 razy poronilam więc wiem jak to jest, nie zamartwiac się, ale natura wie co robi ,ja sobie to tak tłumaczęOby oby bo się zamartwiam coś się będzie nie tak
5+3tc to też 6tc[emoji4]No tak ale ostatnia miesiączkę miałam 19 maja wiec wychodzi ze 6 ale dzięki dobrze wiedzieć