reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta 121 trzy dni przed miesiączką

Normalnie Olka. Bierzesz telefon w rękę, dzwonisz do szpitala, pytasz, najwyżej Cię przekierują i dzwonisz tam gdzie trzeba. Może i stracisz pół dnia na dzwonienie, ale przynajmniej coś wiesz. Po to mamy buzię, żeby gadać i pytać jeśli nie wiemy. Całe szczęście, że to się tak skończyło, a nie na pęknięciu jajowodu przy ciąży pozamacicznej, bo "ja nie stąd jestem, to nie wiem".

reklama
Z opinia jest jak z dupa każdy ma swoją. Samo prawo do jej posiadania nie równa się jeszcze obowiązkowi dzielenia się nią zwłaszcza jeśli nie umie się tego robić z zachowaniem szacunku dla drugiej strony
Ja podzieliłam się opinią z @Mama23????? a wy zleciałyście się jak wrony i zaczęłyście krakać. Skrytykowałyście inne opinie niż Wasza i uważacie że sposób w jaki ją wyraziłyście był zgodny z poszanowaniem drugiej strony...nie zauważyłam.

Ale wiesz, że my z @Malina126 mamy Twoją opinię dość głęboko :D
Co mnie obchodzi opinia jakiejś anonimowej typiary z forum.

Ps. I tak jak malina - nie mam przynajmniej problemu ze znalezieniem lekarza i określenia wieku swojej ciąży :D

No właśnie, macie głęboko a same wypowiadacie się tak jakby Wasza miała być nad innymi nie głęboko- przeciwnie- płytko umiejscowiona, niby w lepszej pozycji, w rankingu takie nie numer 3 a jeden w dupie. Ale przepraszam, wciąż to kategoria gówniana.

P.S. Tak, @Malina126 rzeczywiście dała popis niesamowitości, wierzę, że jej dorównujesz.

No właśnie, macie głęboko a same wypowiadacie się tak jakby Wasza miała być nad innymi nie głęboko- przeciwnie- płytko umiejscowiona, niby w lepszej pozycji, w rankingu takie nie numer 3 a jeden w dupie. Ale przepraszam, wciąż to kategoria gówniana.

P.S. Tak, Malina rzeczywiście dała popis niesamowitości, wierzę, że jej dorównujesz.
szkoda nerwów. Nie przegadasz :)

Ja podzieliłam się opinią z @Mama23????? a wy zleciałyście się jak wrony i zaczęłyście krakać. Skrytykowałyście inne opinie niż Wasza i uważacie że sposób w jaki ją wyraziłyście był zgodny z poszanowaniem drugiej strony...nie zauważyłam.

Ponieważ wrzuciłaś mnie teraz do jednego worka ze wszystkimi to chciałabym żebyś zacytowała, w którym miejscu to co napisałam okazywało komukolwiek brak szacunku

Klasa 👏

weź się dziewczyno zastanów w czyim kierunku rzucasz takimi słowami, przeanalizuj wypowiedzi @Zazuu w tym temacie i miej przynajmniej tyle rozsądku, by przeprosić ją za te niesprawiedliwe słowa

Totalne głupoty. Przy 8000 przyrost nie będzie już taki spektakularny i co Ci da ta informacja? Poza tym tak jak pisała Olka, przy cp beta może rosnąć prawidłowo. Dobrze,że jedziesz na IP.
Kto pisze totalne głupoty.
09.05. 8122 b hcg
11.05. 15655 b hcg
Nawet ginekolodzy wypowiadają się o prawidłowych przyrostach do stwierdzenia CP czy zdrowej. Nie wprowadzajcie w błąd.

09.05. 8122 b hcg
11.05. 15655 b hcg
Nawet ginekolodzy wypowiadają się o prawidłowych przyrostach do stwierdzenia CP czy zdrowej. Nie wprowadzajcie w błąd.
pokaż mi chociaż jednego lekarza, który twierdzi, że prawidłowy przyrost wyklucza ciążę pozamaciczna.
Znacznie obniża ryzyko, ale nie wyklucza. Nigdy.

reklama
09.05. 8122 b hcg
11.05. 15655 b hcg
Kompletnie nie wiem o Ci teraz chodzi. Lekarze wypowiadają się,że prawidłowe przyrosty wykluczają cp? Kolejna totalna głupota.

Do góry