reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża? Proszę o pomoc!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Powiedzcie jak sobie zartujecie bardzo proszę... Mam chorobę nerwice i już się mi na to odbija że strachu......

Dziewczyny ja wiem ze lubicie się pośmiać i spoko, też lubię [emoji6]ale szczerze nie rozumiem tego naśmiewania się już w kolejnym wątku.
Powiedzcie jak sobie zartujecie bardzo proszę... Mam chorobę nerwice i już się mi na to odbija że strachu......
Nie nie jesteś w ciąży. Dziewczyny sobie jaja robią. Wrzuć na luz.

Dziewczyny ja wiem ze lubicie się pośmiać i spoko, też lubię [emoji6]ale szczerze nie rozumiem tego naśmiewania się już w kolejnym wątku. Nie nie jesteś w ciąży. Dziewczyny sobie jaja robią. Wrzuć na luz.
@Kaamilaaa
Nie można wykluczyć ciąży. Może właśnie doszło do zapłodnienia?

Dziewczyny mam nerwice.. Proszę was jeżeli zartujecie to powiedzcie..
Hey, nie jesteś w ciąży. Idź do lekarza ginekologa i zapytaj o antykoncepcję. Na pewno antykoncepcja pomoże ci spać spokojniej.
Ten śluz to normalny śluz występujący u każdej kobiety. Po czasie test ciążowy jest nieważny. Odczytuje się w zależności od testu max do kilkudziesięciu minut.
Jeśli chodzi o piersi to mogą być takie same objawy (powiększone piersi, bolące sutki, czy zylki) w ciąży jak i przed okresem.

A wy dziewczyny wstydźcie się za wyśmiewanie!!! Pod każdym pytaniem o objawy ciąży wyśmiewacie autorki postów. Dorosłe baby i matki! To, że ktoś nie jest tak samo wyedukowany jak wy nie znaczy, że można go wysmiewac i podle ironizować. I nie wyjeżdżajcie z żadną podstawowa wiedzą z biologii z podstawówki bo na innych wątkach same piszecie, że Polska to ciemnogrod, bo zakazali aborcji, więc co się dziwicie, że wychowanie seksualne leży.
Jeśli chcecie poprawić stan wychowania seksulanegp w Polsce, bo tak na na niego narzekacie to napiszcie merytoryczna odpowiedz, a nie śmiechy chichy sobie urządzacie pod każdym postem przerażonej dziewczyny.

Dziewczyny ja wiem ze lubicie się pośmiać i spoko, też lubię [emoji6]ale szczerze nie rozumiem tego naśmiewania się już w kolejnym wątku. Nie nie jesteś w ciąży. Dziewczyny sobie jaja robią. Wrzuć na luz.
A ja nie rozumiem jak można aż tak bardzo nie orientować się jak wygląda cykl u kobiety.....

reklama
Hey, nie jesteś w ciąży. Idź do lekarza ginekologa i zapytaj o antykoncepcję. Na pewno antykoncepcja pomoże ci spać spokojniej.
Ten śluz to normalny śluz występujący u każdej kobiety. Po czasie test ciążowy jest nieważny. Odczytuje się w zależności od testu max do kilkudziesięciu minut.
Jeśli chodzi o piersi to mogą być takie same objawy (powiększone piersi, bolące sutki, czy zylki) w ciąży jak i przed okresem.

A wy dziewczyny wstydźcie się za wyśmiewanie!!! Pod każdym pytaniem o objawy ciąży wyśmiewacie autorki postów. Dorosłe baby i matki! To, że ktoś nie jest tak samo wyedukowany jak wy nie znaczy, że można go wysmiewac i podle ironizować. I nie wyjeżdżajcie z żadną podstawowa wiedzą z biologii z podstawówki bo na innych wątkach same piszecie, że Polska to ciemnogrod, bo zakazali aborcji, więc co się dziwicie, że wychowanie seksualne leży.
Jeśli chcecie poprawić stan wychowania seksulanegp w Polsce, bo tak na na niego narzekacie to napiszcie merytoryczna odpowiedz, a nie śmiechy chichy sobie urządzacie pod każdym postem przerażonej dziewczyny.
Ok. Racja, konstruktywna krytyka jak najbardziej na miejscu. Ale wiesz co, skoro to przerażone dziewczę jest tak bardzo dorosłe na współżycie to uważam że odpowiedzialne byłoby najpierw poznać podstawy zapłodnienia, wsłuchać się w swoje ciało i zrozumieć na czym polega cykl. A nie zaczynać od d..py strony, a później wielki lament i pytania na poziomie bardzo wątpliwym....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry