reklama
Cześć Dziewczyny wróciłam z USG jestem przeszczęśliwa widziałam dziś po raz pierwszy moją dzidziulkę i bijące serduszko!!!!!!!!!!!!!:-) Tak bardzo się cieszę że wszystko jest w porządku co prawda nadal mam leżeć ale już mogę od czasu do czasu usięść i na boki się kłaść wiec jest cudownie :-)
trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę też takiego cudownego momentu jak ja dziś doznałam!!!
trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę też takiego cudownego momentu jak ja dziś doznałam!!!
Proszę o poradę. Tabletki antykoncepcyjne biorę od około 2 lat - Yasminelle. Teraz (pierwsze opakowanie kończę przyjmować) zmieniłam na Yasmin, bo tak zadecydował lekarz.
Problem jest w tym, ze zapomniałam wziąć 5. tabletki z blistra Yasmin-przyjęłam ja dopiero po 24 godzinach razem z 6. tabletką, czyli dwie na raz.
Od paru dni bolą mnie sutki, czasami czuje ból w plecach i męczące zmęczenie jak nigdy (nigdy przed okresem nie miałam takich objawów - przede wszystkim nigdy nie bolały mnie tak dziwnie sutki!). Mierzyłam sobie w pochwie temperaturę - popołudniu miałam 37,4.
Czy mogę być w ciąży?
Proszę o odpowiedz.
Problem jest w tym, ze zapomniałam wziąć 5. tabletki z blistra Yasmin-przyjęłam ja dopiero po 24 godzinach razem z 6. tabletką, czyli dwie na raz.
Od paru dni bolą mnie sutki, czasami czuje ból w plecach i męczące zmęczenie jak nigdy (nigdy przed okresem nie miałam takich objawów - przede wszystkim nigdy nie bolały mnie tak dziwnie sutki!). Mierzyłam sobie w pochwie temperaturę - popołudniu miałam 37,4.
Czy mogę być w ciąży?
Proszę o odpowiedz.
ciężko powiedzieć niby po odstawieniu tabletek odrazu można zajść w ciąże ale skoro zapomniałaś o jednej to nie wydaje mi się by ochrona tak szybko przestała działać. może to tylko reakcja na zmianę tabletek ja kiedyś też bralam tabletki antykoncepcyjne i pamiętam że przez pewien okres również czułam się nie najlepiej ciągle ospała i również miałam podwyższoną temperaturę przez pierwsze dni no i okazało się że to mój organizm oswajał się z przyjmowanymi lekami po paru dniach było w porządku.
Hmm mnie też się wydaje że to reakcja organizmu na nowe tabletki w końcu tamte bralas 2 lata więc organizm do nich przywykł ale są oczywiście przypadki zajścia w ciążę podczas brania anty.. Więc może zrób test i będziesz pewna !
natimove
Zaangażowana w BB
Po co masz sie denerwowac.Idz do apteki i kup test plytkowy.Mozna go wykonac juz teraz o kazdej porze wiec ja bym nie czekala a przeciez cena testu to jakies 10-15 zl,wiec niewielka :-)
reklama
Podziel się: