reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Witajcie
Mam problemy z okresem nigdy nie miałam ich regularnie natomiast przez ostatnie 6 miesięcy były w miarę regularnie różniły się 5-7dni cykle od 35-40dni. Dnia 13 sierpnia miałam stosunek przerywany według aplikacji okres powinnam dostać 22 sierpnia spóźnia się 9 dni. Dziś robiąc test ciążowy dostałam plamienia myślałam że się rozkręci ale jednak nie. Ostatni okres 17 lipca pierwszy dzień cyklu. Czy jest możliwe, że jestem w ciąży? Jutro powtarzam testy ciążowe.

reklama
Witajcie
Mam problemy z okresem nigdy nie miałam ich regularnie natomiast przez ostatnie 6 miesięcy były w miarę regularnie różniły się 5-7dni cykle od 35-40dni. Dnia 13 sierpnia miałam stosunek przerywany według aplikacji okres powinnam dostać 22 sierpnia spóźnia się 9 dni. Dziś robiąc test ciążowy dostałam plamienia myślałam że się rozkręci ale jednak nie. Ostatni okres 17 lipca pierwszy dzień cyklu. Czy jest możliwe, że jestem w ciąży? Jutro powtarzam testy ciążowe.

Witajcie
zrob betę jak nie masz pewności. Mi też występują plamienia ale nie za objawem ciąży

Witajcie dziewczyny, jestem tu nowa :) mam do was pytanie. Staramy się drugi cykl o druga dzidzie i jestem 5 dni przed miesiączka. W pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów ciąży, dwa dni przed okresem strasznie bolał mnie prawy jajnik to skłoniło mnie to zrobienia testu i był już pozytywny. Cykle mam regularne co 28 dni. Przytulanko było w 12 i 13 dc. Mam zawroty głowy, ból głowy, wcześniej bolało mnie podbrzusze ale jestem strasznie nerwowa, okropnie.... Już się pogodziłam że to mega giga PMS :( czy któras z was była taka nerwowa a jednak była w ciąży?

Witajcie dziewczyny, jestem tu nowa :) mam do was pytanie. Staramy się drugi cykl o druga dzidzie i jestem 5 dni przed miesiączka. W pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów ciąży, dwa dni przed okresem strasznie bolał mnie prawy jajnik to skłoniło mnie to zrobienia testu i był już pozytywny. Cykle mam regularne co 28 dni. Przytulanko było w 12 i 13 dc. Mam zawroty głowy, ból głowy, wcześniej bolało mnie podbrzusze ale jestem strasznie nerwowa, okropnie.... Już się pogodziłam że to mega giga PMS :( czy któras z was była taka nerwowa a jednak była w ciąży?
zrob test, każda jest inna, ja jestem nerwowa ale zawsze przed okresem

jeżeli masz objawy ciążę wywołane hcg to test powinien wyjść, a jak nie to poczekaj do dnia miesiączki
Zrobiłam. Niestety negatywny. Takiego wściekłego pms nie miałam chyba nigdy....wszystko wyprowadza mnie z równowagi. I mimo to że do okresu 5 dni to objawy miałam inne zawroty głowy mam straszne, podbrzusze boli w sumie podobnie jak na okres. Pewnie nic z tego. Bo mało kto pewnie ma taki objaw ciąży jak wściekłość na wszystko 😥

reklama
Do góry