reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Cześć! Czy uważacie, że w początkowych tyg 2-3 tyg ciąży kłujące bóle macicy i szyjki macicy są normalne? Ktoś z Was tak miał? Boli tez jak uciskam pod pępkiem.
Ostatnio mnie tak bolało kilka dni temu, dzisiaj zrobiłam dwa testy ciążowe i znowu zaczęło mnie kłuć. Siedzę ciagle w jednej pozycji. Wizyta u ginekologa w przyszłym tygodniu. Bo i tak z usg nic nie zobaczy i chce zrobić dwa razy betę, żeby zobaczyć czy prawidłowo się rozwija przed usg..

2-3 tydzień ciąży to zazwyczaj owulacja, albo tuż po niej więc jeszcze wtedy nie ma "ciąży". Chyba, że mówisz o 2 czy 3 tygodniach od owulacji to tak, kłucie Janików czy lekki dyskomfort w okolicach macicy nie jest niepokojący
Cześć! Czy uważacie, że w początkowych tyg 2-3 tyg ciąży kłujące bóle macicy i szyjki macicy są normalne? Ktoś z Was tak miał? Boli tez jak uciskam pod pępkiem.
Ostatnio mnie tak bolało kilka dni temu, dzisiaj zrobiłam dwa testy ciążowe i znowu zaczęło mnie kłuć. Siedzę ciagle w jednej pozycji. Wizyta u ginekologa w przyszłym tygodniu. Bo i tak z usg nic nie zobaczy i chce zrobić dwa razy betę, żeby zobaczyć czy prawidłowo się rozwija przed usg..

2-3 tydzień ciąży to zazwyczaj owulacja, albo tuż po niej więc jeszcze wtedy nie ma "ciąży". Chyba, że mówisz o 2 czy 3 tygodniach od owulacji to tak, kłucie Janików czy lekki dyskomfort w okolicach macicy nie jest niepokojący
Dzisiaj powinnam dostać okres i dzisiaj robiłam testy obywa pozytywne.

Dzień dobry wszystkim. Chciałabym się zapytać co sądzicie o mojej sytuacji, czy mogę być w ciąży.
Mam 39 dzień cyklu, brak miesiączki, 4 pozytywne testy z moczu, wczorajsze badanie beta HCg to 18tyś jednostek. Nie współżyłam od prawie dwóch miesięcy, poprzednie dwa okresy w 100% o czasie i normalne w obfitość itd. Myślicie, że może być to ciąża? Mój mąż jest w pracy od prawie dwóch miesięcy i boje się, że będzie myślał, że to nie jego dziecko, a z drugiej strony naczytałam się, że przy braku ciąży przy tak wysokim beta hcg mogę mieć problemy nowotworowe. Na dniach zapiszę się na usg u ginekologa...
Pozdrawiam

reklama
Do góry