reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Dokładnie ja przez całą ciążę nie miałam tej kini więc to nic nie oznacza [emoji4]
Skoro testy wychodziły negatywnie, to myślę, że nie masz czym się przejmować. Ta linia nie jest żadnym wyznacznikiem ciąży. U jednych się pojawia w ciąży, inne kobiety jej wcale nie mają. A jeśli się pojawia, to w późniejszym etapie ciąży . Może jakieś zmiany hormonalne?

reklama
Jeśli testy negatywne to ciąży raczej nie ma , A jeśli @się spóźnia zawsze warto isc na bete hcg i wszystko będzie jasne [emoji4]
A ta linia nie jest wyznacznikiem ciąży ja wogole jej nie miałam, koleżanka miała, ale wyszła jej dopiero w późniejszym czasie gdzieś dopiero w 2 bądź 3 trymestrze
Pojawiło mi się takie coś na brzuch. A wszystkie testy negatywne najpóźniejszy był zrobiony 35 dni po stosunku ( dodam ze biorę tabletki antykoncepcyjne. Pomóżcie proszę. Zobacz załącznik 1154493

Co o tym myślicie? Na żywo widzę te słabą kreskę na zdjęciu nie mogę uchwycić, ale po przerobieniu cis widać... Co Wy na to?
IMG_20201030_082416.jpg
Screenshot_20201030_083720_com.android.gallery3d.jpg

To trzymam kciuki by ten cień zaczął ciemnieć. Powtórz test (lub kup o wiekszej czułości) z pierwszego porannego moczu. Czasem intuicja bywa niezawodna - a ty jak czujesz?

No właśnie inaczej niż zwykle przed @. Nigdy przed @ nie miałam bóli brzucha kłucia w jajnikach, piersi bolały mnie tydzień przed, teraz nic. Wstrzeliliśmy się idealnie w owu więc liczę że jutro coś się pojawi 😄

reklama
Dziewczyny czy to może być ciąża? Wszystkie testy robione po 18 a ten Pink chwilę temu. @ spóźnia się 3 dni a jutro miałam iść na wizytę usg przed invitro pierwsza....
IMG_20201102_170947.jpg
IMG_20201102_190222.jpg

Do góry