reklama
Carmen24
Fanka BB :)
Najgorsze to czekanie uffff ja tak bardzo prosiłam żebym nie dostała okresu!!! Dzień po terminie dostałam ten sluz z nitkami pomyślałam : eeh nici nie udało sie miesiączka sie rozkręci ( miałam jeszcze ciagle nadzieje) od soboty na nowo wiec stale sie łudzę a ty ile cykli juz sie starasz Olka?
No pierwszy raz. mam regularne miesiączki co 28 dni owuluje dokładnie 14 dnia nawet to czuje tak mnie wtedy bolą jajniki. Z mężem przytulałam się od 12 do 16 stycznia a owulacje miałam 14 stycznia więc są szanse. bardzo bym chciała żeby się udało bo moja druga połówka nie dała się tak łatwo namówić i nie wiem czy da jeszcze
Carmen24
Moj tez sie nie chciał namówić Jak to faceci :-) A przecież nie ma nic piekniejszego jak widzieć dziecko rosnące w brzuszku.. Wydaje mi sie ze ucelowalas jak masz cykle co 28 dni..ja jak miałam zawsze owulacja to tez czułam a jak przestałam brać tabletki to o dziwo tez ja czułam gdybalo mnie w lewym jajniku i strasznie sie moczylam Hahaha ..pozyjemy zobaczymy miejmy nadzieje ze nam sie udało
Carmen24
A ja tez sie stałe czegoś doszukuje
No mam taka nadzieje, byłoby wspaniale tym bardziej że nie wiem czy ten mój facet nie miał tylko takiego przebłysku i będę musiała znów czekać:-(. Może to wcześnie na takie objawy ale strasznie boli mnie podbrzusze i do tego biegam ciągle do toalety. Kurcze sama nie wiem zapalenia pęcherza raczej nie mam.
reklama
Carmen24
No jak sikasz dużo to jest duża nadzieja e szansa na ciąże .. Ja mam za to straszne problemy z wyproznieniem sie i tez mnie boli podbrzusze i sutki szczypia przy pocieraniu.skolei 2 tyg temu przez 4 dni miałam cholerna zgagę teraz mnie bierze jak jem ryby.wczoraj zjadlam mojego ulubionego cukierkamlecznego ale niestety juz mi nie smakowal..moze tez juz sobie wymyślam ahahahhaaa
Podziel się: