a ja czekam... za 3 dni okres, mam bolesne i wrazliwe na dotyk piersi (jak nigdy), ochote na rzeczy, ktorych normalnie nie jest (np. chleb z dzemem), skurcze w podbrzuszu... przytulanki byly w trakcie owulacji... myslicie, ze jest szansa czy wkrecam sobe objawy?
reklama
Ja na początku "wkręcałam" sobie objawy, wielkie rozczarowanie przychodziło wraz ze spodziewanym dniem okresu, kiedy jednak miesiączka się pojawiała. Najlepiej się nie nakręcać, 3 dni to już niewiele czasu, a jak okres nie przyjdzie to pora na test tak czy inaczej niebawem się przekonasz
wiem jak to jest kiedy pare dni trwa conajmniej jak pare miesięcy :/ cierpliwości, no i życzę pozytywnego wyniku testu !
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
trzymamy kciuki z II kreseczki;-)
Ja na początku "wkręcałam" sobie objawy, wielkie rozczarowanie przychodziło wraz ze spodziewanym dniem okresu, kiedy jednak miesiączka się pojawiała. Najlepiej się nie nakręcać, 3 dni to już niewiele czasu, a jak okres nie przyjdzie to pora na test tak czy inaczej niebawem się przekonasz
Zgadzam się, u mnie jest podobnie. Ciągłe nakręcanie się a później rozczarowanie. Owszem najlepiej nie myśleć ale jak tu nie myśleć :-)
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 579132
kochane, test wyższy z wczoraj - malutka kreseczka, iższy z dzisiaj - myślicie, że to ciąża????
tttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!:-)
reklama
Podziel się: