reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
xXxIzuLQaxXx testowałaś w końcu? Codzień tu zaglądam, żeby dowiedzieć się jak z tą Twoją ciążą-nieciążą jest... ;-)
Bafinka a jak u Ciebie?
Ja mam dziś 35 dc, @ ani widu ani słychu, nie wiem co się dzieje, pewnie znowu mi się wszystko pokręciło...:zawstydzona/y:

Nie nie, nie robiłam.. Wczoraj żarłam się z tym swoim cały dzień i jakoś tak nie myślałam o tym teście.. Ale biedny wytrzymać ze mną nie mógł.. Nie wiem co się ze mną działo ;/ Cały czas się obrażałam, darłam po nim, itd.. Biedny :(

dziewczyny mam pytanie, jak pisałam zrobiłam test no i niestety jedna I, ale nadal mam objawy, temperatura 37, ból brzucha i krzyża, teraz zaczęłam siusiać nonstop. Do @ jeszcze troche i te bóle i objawy to troche za wcześnie. Czy Wam też wyszedł pierwszy test negatywny a potem po np. tygodniu pozytywny?? mam jakąś nadzieje czy nie?? odpowiedzcie prosze

Ja tak miałam w zeszłym roku, wtedy miałam ten bobo-test ten żółty i wyszedł negatywny. Później miałam Quick vue czy jakos tak, i wyszedł pozytywny. ;) Tak więc głowa do góry!

Witajcie dziewczyny...
Troszkę się uspokoiłam bo wczoraj odebrałam wyniki badań na poziom hormonów i na szczęście wszystko jest w normie, może poprostu tak bardzo chcę zostac mamą że mnie to paraliżuje. oby tak było... trzymam kciuki za wszystkie starające się :-) pozdrawiam

Od 3 miesięcy biorę tabletki Yaz. pare dni temu było mi trochę niedobrze, ale nie wymiotowałam. Miałam też lekkie rozwolnienie, nic poważnego tylko w przeciagu może 30-40 min poszłam dwa razy do łazienki i dzien potem podobnie tylko, że w większych odstępach czasu. Winię za to fast food zjedzony dzien wczesniej rano. Czy mogło to wpłynąć na skuteczność tabletek? dodam, że seks uprawialam okolo 4-5 dni wcześniej od tego zdarzenia, i chlopak nie konczyl we mnie. od tamtej pory seksu nie było. resztę tabletek biorę regularnie, nic nie zapominałam. Potem leciałam samolotem do miejsca, gdzie jest -6 godzin to tyłu i kiedy w Polsce brałam tabletki o 22 to tam wzięłam o 16, chyba dobrze zrobiłam..? za okolo 1-2 dni mam dostać okresu a w ogóle piersi mnie nie bolą co było normą zazwyczaj..
zaczynam się martwić trochę dlatego tak dla pocieszenia chcialabym uslyszec opinie innych :-(

witam was drogie dziewczynki wróciłam właśnie od gina no i infekcja jest dostałam antybiotyk i maść... ale co ważniejsze miałam usg i mam przyjść za tydz na jeszcze jedno.. nie wiem jak to rozumieć pytałam czy coś tam jest nie powiedział tak i nie powiedział nie...no i nadzieja znów wróciła..

witam was drogie dziewczynki wróciłam właśnie od gina no i infekcja jest dostałam antybiotyk i maść... ale co ważniejsze miałam usg i mam przyjść za tydz na jeszcze jedno.. nie wiem jak to rozumieć pytałam czy coś tam jest nie powiedział tak i nie powiedział nie...no i nadzieja znów wróciła..

Ah, no to trzymamy kciuki! :)

mysle ze biegunka nie ma wpływu na tabletki, problem pojawia sie kiedy wymiotujesz i zwrócisz tabletke w krótkim czasie od jej połkniecia. Z przesunieciem czasu zrobiłaś bardzo dobrze, a brakiem bolu piersi sie nie przejmuj, pewnie zbytnio sie nakreciłaś tym wszystkim, dla odmiany kobiety ktore marza o dziecku miewaja wszystkie ciazowe objawy mimo iz w ciazy nie sa, tak działa nasza psychika, nic sie nie przejmuj, jesli zmieniałaś tak znacznie klimat to okres moze sie spoznic. glowa do góry

nie masz innego wyjscia jak poczekac te kilka dni...moze piersi Cie nie bola bo zmiana klimatu....
jesli nie kończyl w Tobie to mysle ,ze mozesz byc spokojna a z przesunieciem godziny dobrze zrobilas:))
bedzie dobrze-nie stresuj sie ,pozdrawiam!!!
wbrew pozorom w ciąże wcale nie tak latwo zajść...

3 mama kciuki- zrób bete bedziesz wiedziec na 100%

reklama
od paru godzin mnie bolał brzuch tak jak przed okresem, i jak poszlam do lazienki to na papierze byla krew, wiec chyba jest juz okres? :p bo jeszcze nie leci tak mocno, ale krew jest. chyba mala szansa na ciaze, jesli tabletki zadnej nie pominelam i zawsze bralam tak jak nalezy..?

Do góry