reklama
Rozwiązanie
Tak , biorę luteine . Rano i wieczór.
DziękiSuper. Będzie dobrze [emoji1307]
Sama nie wiem... Na pewno za 2 tygodnie pójdę do Ginekologa na kontrolę. Ale nie wiem o co chodzi, bo badam się regularnie i wszystko jest zawsze ok..przykro mi kochana
czytałam taki artykuł na temat progesteronu wprowadzanego z zewnątrz i nawet rozumiem postępowanie lekarzy
będziesz robić jakieś badania ?
reklama
Natalia198777
Fanka BB :)
Widać widać gratulacje
Ja mam troje dzieci czwarta ciąża nie była planowana była zaskoczeniem przed ciąża nie chciałam więcej dzieci ale gdy się dowiedziałam o niej pomyślałam że dam radę i cieszyłam się bardzo. Teraz po stracie codziennie myślę o tym aby mieć jeszcze dziecko i to jak najszybciejJa tez miałam łyżeczkowanie .. starałam się od maja może się uda tym razem ... mam dwójkę dzieci to miało być trzecie
Nie będę szła na betę jeszcze ... poczekam do dnia miesiączki zrobię test ... pozdrawiam
Anna1478
Zaciekawiona BB
Ja mam troje dzieci czwarta ciąża nie była planowana była zaskoczeniem przed ciąża nie chciałam więcej dzieci ale gdy się dowiedziałam o niej pomyślałam że dam radę i cieszyłam się bardzo. Teraz po stracie codziennie myślę o tym aby mieć jeszcze dziecko i to jak najszybciej
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Pięknie, gratulacje!
Fado123
Super GratulujeNie wytrzymałam ... byłam dzisiaj na badaniu ...
reklama
Natalia198777
Kolejna szczęściaraNie wytrzymałam ... byłam dzisiaj na badaniu ...